Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

6è - KORFBAL

Com cada any, l’alumnat de 6è ha participat en la trobada de korfbal. És un dia d’activitat a l’aire lliure a on es conviu amb altres escoles del Baix Llobregat i de l’Hospitalet. L’objectiu d’aquesta activitat és posar en pràctica un dels esports més poc coneguts i practicats a nivell escolar i extraescolar però en el qual es treballa molt en equip i a on la participació de tot l’alumnat és imprescindible per arribar a l’objectiu que és fer un KORF o cistella. En la pràctica del joc no es pot votar i per avançar necessitem de tots i totes per arribar a fer un punt. En els videos que hem penjat teniu un tast per poder entendre la dinàmica d’aquest esport d’origen holandès i com de bé juga l’Escola Doctor Trueta.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
 
Correu electrònic

5è - TASTET D'INSTRUMENTS

Després de treballar els obstinats rítmics, les frases musicals, el concepte de "solo" i el valor dels silencis... amb diferents instruments a l'aula de música, hem anat a l'Ateneu de les Arts de Viladecans a posar-ho en pràctica en grups reduïts. 

Hem pogut construir des de cero un fragment de cançó. Primer hem aprés els patrons rítmics i melòdics que hauríem d'interpretar i després hem anant començant esglaonadament fins tocar tothom alhora. Hem pogut tocar bateria, baix, guitarra espanyola, guitarra elèctrica, teclats, congues, caixa flamenca... i cantar. Al següent àlbum ens podeu veure en acció.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

5TH B- WE ARE JOURNALISTS!

El 9 d'abril vàrem anar a Barcelona per entrevistar als turistes que passejàven prop del MNAC. Cada grup va fer les preguntes que havia preparat i ens ho vàrem passar molt bé a la vegada que practicàvem l'anglès. Aquí teniu unes quantes fotos de mostra. See you!

Cliqueu en aquesta imatge per veure totes les fotos

 
Correu electrònic

1r- ANEM A SANT RAMÓN

Benvolgudes famílies, 

us deixem un petit recull de fotos perquè veieu com vam gaudir!!

Cliqueu a la foto per entrar a l'àlbum!!

 

 
Correu electrònic

5È A - WE'RE JOURNALISTS!

El 2 d'abril vàrem anar a Barcelona per entrevistar als turistes que passejaven prop del MNAC. Cada grup va fer les preguntes que tenia preparades i ens ho vam passar molt bé a la vegada que practicàvem l'anglès. Aquí teniu unes quantes fotos de mostra. See you!

 

Cliqueu la imatge per veure les fotografies

 
Correu electrònic

LA BATERIA DEL ROC

Fa uns dies, vam viure una experiència molt especial a música. El Roc, alumne de 3r, va portar la seva bateria i, ell sol, la va muntar a l'aula. L'hem pogut tenir a l'Escola durant tres dies. Durant aquest temps, alumnes de diferents cursos han pogut conèixer de prop aquest instrument de percussió, la seva història, les seves parts... i fins i tot, agafar les baquetes i tocar-la. També han fet preguntes al Roc en veure que, tot i ser petit, ja demostra un nivell d'execució excel·lent.

Us enllacem imatges de tots els nens i nenes que van passar per l'aula durant els tres dies que vam tenir-hi la bateria.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

1r - UNA SORTIDA AMB MOLT DE RITME

Les nenes i els nens de 1r hem anat a l'Atrium de Viladecans a gaudir amb el percussionista Martí Soler de l'audició participativa "El ritme i la llum". Escoltant músiques i instruments de diverses procedències, hem pogut veure la manera com diferents cultures s'han anat trobant al llarg de la història. Hem conegut instruments d'altres països i descobert noves sonoritats, mentre observàvem i participàvem amb el Martí.

Us enllacem algunes imatges d'aquesta activitat.

 
Correu electrònic

P4 VISITA EL CRAM

EL PASSAT DIVENDRES ELS NENS I NENES DE P4 VAM VISITAR EL CENTRE DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS (CRAM) AL PRAT DE LLOBREGAT. EN UN ENTORN PRIVILEGIAT VAM APRENDRE MOLTES COSES SOBRE LES TORTUGUES MARINES I VAM PODER VEURE ALGUNES QUE HI VIUEN ALLÀ.

DESPRÉS VAM DINAR AL PARC NOU I VAM PASSAR UNA ESTONA DIVERTIDA TOTS PLEGATS. MIREU LES FOTOS I HO VEUREU!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 


Pàgina 3 de 7

Cooperatives 5è

 

Segueix-nos a

    

 

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil