Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

ACTE DE CLOENDA PROJECTE "SHARING TO LEARN"

El passat 23 de maig es va celebrar l'acte de Cloenda del projecte "Sharing to Learn" (Compartim per aprendre) a l'Escola Montserratina.

Alumnes de l'IES Sales han estat venint una tarda per fer de "Language asisstants" (assistents de llengua) amb les classes de 5è i 6è. Els han ajudat a fer projectes a l'àrea d'anglès.

Aquí podeu veure les fotografies del projecte:

 

Aquí podeu veure les fotografies de l'acte de Cloenda:

 

 

 

THANKS A LOT ÍRIA, INGRID, MÍRIAM AND LAURA! WE'LL MISS YOU!

 
Correu electrònic

5THB - We're journalists!

El passat 11 de maig vam anar a Barcelona a fer de periodistes. A classe vam estar preparant les entrevistes  i després vam anar amb els nostre grup a entrevistar gent d'arreu del món. Va ser molt divertit i vam poder practicar molt d'anglès!

Feu clic a la imatge per veure les fotos

 

 
Correu electrònic

5th A - WE'RE JOURNALISTS!

El 24 d'abril vam anar a Barcelona a fer de periodistes. Vam preparar preguntes per als turistes i vam poder fer entrevistes a gent a d'arreu del món. Totes les entrevistes van ser en anglès. Ens ho vam passar molt bé i en vam aprendre molt! Aquí teniu les fotografies d'aquell dia.

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos

 
Correu electrònic

P3A- ENS VISITEN ELS PAPES DE L'ARIADNA

ELS PAPES DE L'ARIADNA ENS HAN EXPLICAT EL CONTE DE L'ARC DE SANT MARTÍ I DESPRÉS HEM FET MÀGIA AMB UNS CARAMELS DELS QUE FEIEM SORTIR MOOOLTS COLORS, COM L'ARC DE SANT MARTÍ. HA SIGUT IMPRESSIONANT!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P3A- ENS VISITEN ELS PAPES DEL GERARD

ELS PAPES DEL GERARD ENS HAN VISITAT PER REGALAR-NOS EL CONTE AMB TITELLES DE LA CAPUTXETA VERMELLA I EL DE LA CAPUTXETA FORÇUDA. EL LLOP JA NO ENS FA POR!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3A- PROJECTE "COTXES"

HEM FET ENTRE TOTS I TOTES UN GRAN PROJECTE SOBRE ELS COTXES. ELS PAPES I LES MAMES ENS HAN AJUDAT MOLT I HEM DESCOBERT MOLTES COSES, COM PER EXEMPLE QUE HI HA MOLTES CANÇONS DE COTXES, QUE LES PERSONES QUE CONDUEIXEN COTXES DE CARRERES PORTEN CASC I QUE UN COTXE ESTÀ FET AMB MOLTES PECES. VAM PODER ANAR A VISITAR EL MECÀNIC DEL BARRI QUE ENS VA ENSENYAR MOLTES COSES INTERESSANTS. GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER AJUDAR-NOS!! HEM GAUDIT MOLT I CONTINUAREM INVESTIGANT!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3B- PSICOMOTRITAT AMB EL PARE DE LA NOA

AVUI HA VINGUT EL MIGUEL, EL PARE DE LA NOA, A FER PSICOMOTRICITAT AMB NOSALTRES.HEM FET DIFERENTS ACTIVITATS AMB PILOTES!! PASSAR-NOS LA PILOTA FENT UN TREN, PER PARELLES,... I ENS HA FET UN DIVERTIT TRUC DE MÀGIA!!! AH! I HEM FET RODOLAR UNA PILOTA GRAN AMB UN SOL DIT, COM ELS BONS EXPERTS EN BÀSQUET!

MOLTES GRÀCIES MIGUEL PER COMPARTIR AQUESTA TARDA AMB TOTS/ES NOSALTRES!!! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3B- EXPERIMENTEM AMB VINAGRE, BICARBONAT I COLORANT

LA MARE DE L'ERIN HA VINGUT A LA CLASSE A FER UNA ACTIVITAT SUPER XULA I RELACIONADA AMB EL NOSTRE PROJECTE DE CLASSE. PRIMER ENS HA EXPLICAT UN CONTE EN ANGLÈS QUE PARLAVA D' UN CAMALEÓ I DELS COLORS. DESPRÉS AMB BICARBONAT, VINAGRE,  COLORANT ALIMENTARI I AMB L'AJUDA D'UNES PIPETES HEM VIST UNA REACCIÓ QUE ENS HA DEIXAT AMB LA BOCA OBERTA. MIREU QUINES CARES DE CONCENTRACIÓ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 


Pàgina 3 de 9

Cooperatives 5è

Segueix-nos a

    

 

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil