Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

6è - Taller de roses a CAVIGA

Avui els companys i companyes de 6è hem visitat la Fundació CAVIGA de Viladecans. Hem pogut compartir un taller de roses en què hem comptat amb el guiatge i l'assessorament d'uns mestres excel.lents. I, sobretot, hem pogut aprofundir en els valors de la diferència i de les capacitats que tots tenim. 

Us adjuntem l'àlbum de fotografies

 

 
Correu electrònic

2n - ENS VISITEN ELS AVIS DEL CSS FREDERICA MONTSENY

Les àvies i els avis del Centre Sòcio Sanitari Frederica Montseny han visitat els nens i nenes de 2n el dia de Sant Jordi. Ens van parlar de les seves experiències vitals, ens van regalar un punt de llibre i nosaltres els vam donar un recull de dibuixos. Vam passar una estona molt agradable, plena d'emotivitat.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

5è - TROBADA D'ESCACS

Alumnat de 5è de l'Escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat ens han visitat per jugar unes partides amb els nostres nens i nenes. Han posat en pràctica amb esportivitat tot allò que han après amb l'Enric i l'Anna.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - Visita literària de l'IES Sales

Avui uns quants nois i noies de l'IES Sales, que havien estat alumnes de l'Escola, ens han visitat per llegir-nos uns textos sobre el pas de la Primària a la Secundària, i també sobre les noves experiències i novetats que ja s'apropen. També han aprofitat per donar-nos uns quants consells ben útils de l'entrada imminent a l'Institut. Ja esperem la visita de l'any vinent...

Us oferim les fotografies de la visita a la Bibliotrueta de l'Escola. 

Tot seguit us oferim els textos que han llegit en veu alta.

 

 
Correu electrònic

6è - Museu d'Història de Catalunya

Divendres passat els dos grups de 6è de l'escola vam anar de Visita al Museu d'Història de Catalunya. Vam realitzar la visita de l'Habitatge i la vida quotidiana al llarg del temps. Va ser una visita plena de coneixements, noves experiències i repàs dels continguts que hem anat treballant a Cicle Superior. 

Aquí en teniu unes fotografies per fer-vos una idea de la visita.

 
Correu electrònic

OBJECTIU ASSOLIT, SOM UN EQUIP!

Els nens i les nenes de 3r B hem treballat la cohesió de grup durant tot aquest curs. Ens hem proposat fites a aconseguir com a grup per tenir un millor ambient de treball i, amb esforç i temps ho hem aconseguit. 

Com a premi final, hem fet una gimcana que els propis alumnes han elaborat i dut a terme, esperem que us agradi el que hem fet i disfruteu de les fotos.

Animeu-vos a comentar-les i donar-vos la vostra opinió.

Per veure'n més, cliqueu sobre la imatge

 

 

 
Correu electrònic

EDUCACIÓ INFANTIL "FEM LA MONA"

ELS NENS I LES NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL HEM FET LA MONA. ENS HO HEM PASSAT SUPER BÉ I HEM GAUDIT MOLT MENJANT-LA. ENS ENCANTA LA XOCOLATA!!

cliqueu sobre la imatge per veure més

 

 
Correu electrònic

6A - Reporter DOCtorTrueta

Tot seguit trobareu un enllaç que us portarà a un site. Els alumnes de 6èA han estat treballant les diferents tipologies textuals des dels continguts seleccionats que hi podeu trobar. La seva feina ha consistit en la creació d'una revista pròpia de la classe, s'han repartit les tasques i han elaborat mapes conceptuals per concloure l'aprenentatge. 

Feu-li una ullada! Hi trobareu el resultat final de la seva feina i una versió de la revista en format digital. Aquesta activitat l'ha preparat un alumne de pràctiques que ha estat amb nosaltres durant un mes, i que us agrairia que li féssiu un retorn amb alguns comentaris. 

VERSIÓ SITE (PROCÉS)

 

VERSIÓ CALAMEO (RESULTAT FINAL)

 
 


Pàgina 4 de 6

Segueix-nos a

    

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil