Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

P3A- FAMÍLIA ISONA "DIABLES"

AVUI ENS HAN VISITAT ELS PARES DE LA ISONA PER EXPLICAR-NOS I ENSENYAR-NOS QUÈ FAN ELS DIABLES. LA ISONA TAMBÉ ENS HA EXPLICAT COSES PERQUÈ ELLA TAMBÉ ÉS DIABLE DES DE ELS 2 ANYS. ARA SABEM QUINA ROBA HEM DE PORTAR PER BALLAR EL CORREFOC, QUINES SÓN LES EINES DELS DIABLES PER FER FOC I ENS HEM EMPROVAT LA ROBA DE DIABLE AMB ELS ACCESORIS DE PROTECCIÓ (GUANTS I ULLERES). HA SIGUT MOLT DIVERTIT I HEM APRÈS MOLT!!! PER ÚLTIM, EL PARE DE LA ISONA ENS HA FET UNA DEMOSTRACIÓ AL PATI I ELS NOSTRES COMPANYS/ES DE LA CLASSE DE LES PILOTES S'HAN AFEGIT A LA FESTA.

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 

 
Correu electrònic

P3- EXPERIMENTEM AMB TOMÀQUETS

 

ARA QUE A P3 ESTEM CONEIXENT L'OBRA DE L'ANDY WARHOL I QUE VOLEM REPRODUIR A LA NOSTRA MANERA LA FAMOSA OBRA DE LES LLAUNES DE TOMÀQUET (LES SOPES CAMPBELL), HEM DECIDIT VEURE, TOCAR, OLORAR, TASTAR, TALLAR... TOMÀQUETS DE VERITAT. AIXÍ ENS SERÀ MÉS FÀCIL REPRESENTAR-HO DESPRÉS. FEU-LI UNA ULLADA!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

P3- EXPERIMENTEM I PINTEM AMB XOCOLATA

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM GAUDIT D'UNA SESSIÓ MOLT I MOLT DOLÇA ON HEM POGUT EXPERIMENTAR, TASTAR I FINS I TOT PINTAR AMB XOCOLATA. MIREU, MIREU I HO ENTENDREU TOT...

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

COOPERATIVES ESCOLARS A 5È

Des d'inici de curs, els nens i nenes dels dos grups de 5è hem iniciat un Projecte anomenat Cultura Emprenedora a les Escoles, impulsat per la Diputació de Barcelona i amb el seguiment i acompanyament de l'Ajuntament de Viladecans.

 

Tenim la feina molt avançada i aprofitem per presentar-vos els llocs web que ja tenim publicats. Vendrem els productes elaborats a la Fira de Sant Isidre de Viladecans i destinarem una part dels beneficis a una entitat local. Aquesta iniciativa ens enforteix els valors de la cooperació, la presa de decisions, la responsabilitat, la creativitat i la distribució de tasques.

 

Teniu els enllaços accessibles des d'aquesta mateixa portada al marge dret. També podeu consultar a través dels vincles que adjuntem tot seguit:

Esperem que us agradi tant com a nosaltres aquesta gran experiència de compartir, crear, innovar i gaudir de manera cooperativa i assembleària.

 

 
Correu electrònic

JORNADES CULTURALS 2017-2018

Aquesta setmana estem celebrant les Jornades Culturals a l'Escola. Hem fet tallers de construcció d'instruments, de jocs gegants, d'interpretació, de pintura, de percussió... Aquí us enllacem algunes de les fotografies que hem anat fent. Desitgem que us agradin. 

Jornades Dia 1

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Jornades Dia 2

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Jornades Dia 3

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Jornades Dia 4

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P3- EXPERIMENTEM AMB GEL!!

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM FET UN EXPERIMENT RELACIONAT AMB EL L'HIVERN I EL GEL. HEM POSAT PINTURA DE COLORS EN GOTS D'AIGUA I ELS HEM FICAT A UN CONGELADOR DE L'ESCOLA. ENS HEM HAGUT D'ESPERAR UN DIA A VEURE QUE PASSAVA I... SORPRESA!! HEM ACONSEGUIT GEL DE DIFERENTS COLORS AMB EL QUAL DESPRÉS HEM ESTAT PINTANT FINS QUE S'HA DESFET. HEM APRÈS MOLTES COSES SOBRE L'AIGUA I EL GEL I A MÉS ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ PINTANT D'UNA MANERA DIFERENT.

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3- FEM MARAQUES PER LES JORNADES CULTURALS

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM FET UNES MARAQUES PER UTILITZAR A L'ACTE DE CLOENDA DE LES JORNADES CULTURALS D'ENGUANY. FAMÍLIES DE LES DUES CLASSES HAN VINGUT A COL.LABORAR I TOTS JUNTS ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ. ARA ESTEM DESITJANT QUE ARRIBI EL DIA PER FER-LES SONAR!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3- FEM NEU!!

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM FET UN EXPERIMENT MOLT DIVERTIT!! AMB UNS BOLQUERS I UNA MICA D'AIGUA HEM SIGUT CAPAÇOS I CAPACES DE CREAR NEU. ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 


Pàgina 5 de 8

Cooperatives 5è

Segueix-nos a

    

 

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil