Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

3r - MUSEU DE LA MÚSICA

L'alumnat de 3r hem visitat el Museu de la Música de Barcelona. Ens ha resultat molt útil per descobrir instruments que no coneixíem i observar de prop tots aquells dels què hem parlat a l'aula. A més, hem tingut l'oportunitat de tocar-ne alguns com la guitarra elèctrica, el teclat, el violoncel i l'arpa.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

3a TROBADA DE TIMBALERS

El passat dissabte 22 d'Abril es va dur a terme la 3a trobada del taller de cercavila, organitzat per l'Escola Oberta al Barri, en col·laboració amb les AMPA's, Associacions de diables i l'Ajuntament. Hi van participar les escoles Pau Casals, Mediterrània, Àngela Roca i Doctor Trueta. Va ser un matí maquíssim on els nostres músics ho van donar tot.

 

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - Taller de roses a CAVIGA

Avui els companys i companyes de 6è hem visitat la Fundació CAVIGA de Viladecans. Hem pogut compartir un taller de roses en què hem comptat amb el guiatge i l'assessorament d'uns mestres excel.lents. I, sobretot, hem pogut aprofundir en els valors de la diferència i de les capacitats que tots tenim. 

Us adjuntem l'àlbum de fotografies

 

 
Correu electrònic

2n - ENS VISITEN ELS AVIS DEL CSS FREDERICA MONTSENY

Les àvies i els avis del Centre Sòcio Sanitari Frederica Montseny han visitat els nens i nenes de 2n el dia de Sant Jordi. Ens van parlar de les seves experiències vitals, ens van regalar un punt de llibre i nosaltres els vam donar un recull de dibuixos. Vam passar una estona molt agradable, plena d'emotivitat.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

5è - TROBADA D'ESCACS

Alumnat de 5è de l'Escola Sant Martí de Torrelles de Llobregat ens han visitat per jugar unes partides amb els nostres nens i nenes. Han posat en pràctica amb esportivitat tot allò que han après amb l'Enric i l'Anna.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - Visita literària de l'IES Sales

Avui uns quants nois i noies de l'IES Sales, que havien estat alumnes de l'Escola, ens han visitat per llegir-nos uns textos sobre el pas de la Primària a la Secundària, i també sobre les noves experiències i novetats que ja s'apropen. També han aprofitat per donar-nos uns quants consells ben útils de l'entrada imminent a l'Institut. Ja esperem la visita de l'any vinent...

Us oferim les fotografies de la visita a la Bibliotrueta de l'Escola. 

Tot seguit us oferim els textos que han llegit en veu alta.

 

 
Correu electrònic

6è - Museu d'Història de Catalunya

Divendres passat els dos grups de 6è de l'escola vam anar de Visita al Museu d'Història de Catalunya. Vam realitzar la visita de l'Habitatge i la vida quotidiana al llarg del temps. Va ser una visita plena de coneixements, noves experiències i repàs dels continguts que hem anat treballant a Cicle Superior. 

Aquí en teniu unes fotografies per fer-vos una idea de la visita.

 
Correu electrònic

OBJECTIU ASSOLIT, SOM UN EQUIP!

Els nens i les nenes de 3r B hem treballat la cohesió de grup durant tot aquest curs. Ens hem proposat fites a aconseguir com a grup per tenir un millor ambient de treball i, amb esforç i temps ho hem aconseguit. 

Com a premi final, hem fet una gimcana que els propis alumnes han elaborat i dut a terme, esperem que us agradi el que hem fet i disfruteu de les fotos.

Animeu-vos a comentar-les i donar-vos la vostra opinió.

Per veure'n més, cliqueu sobre la imatge

 

 

 


Pàgina 6 de 8

Segueix-nos a

    

 

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil