Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

PRIMERS DIES A P3

   ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ AQUESTS PRIMERS DIES A L'ESCOLA!! HEM JUGAT, ENS HEM RELAXAT, ESTEM FENT NOUS AMICS I AMIGUES. ESTEM APRENENT I DESCOBRINT UN MUNT DE COSES NOVES I TOT I QUE A VEGADES ENS COSTA UNA MICA, TENIM MOLTES GANES DE CONTINUAR AMB AQUESTA AVENTURA.

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

GIMKANA 2017

El darrer dia de curs l'hem aprofitat per fer una Gimkana. Primer infantil i després primària, han participat en un munt de proves olímpiques que l'alumnat de 6è ha explicat a cada grup. En acabar, hem ballat i menjat un gelat ben fresquet. Tothom s'ho ha passat genial!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

COMIAT I SOPAR DE 6è

En acabar el curs, arriba un dels moments més difícils i alhora gratificants: ens toca acomiadar a l'alumnat de 6è. Ha estat un acte molt emotiu, però també molt divertit, del qual us enllacem algunes imatges.

A la nit, tothom s'ha mudat molt per celebrar el sopar de comiat. El vídeo que han enregistrat les famílies, els ha emocionat molt i l'han seguit amb molt de respecte i companyonia. Al sopar s'ha atipat amb les delícies que ens han preparat i a la disco ho han donat tot. Ho hem gaudit molt!

Us convidem deixar els vostres comentaris de comiat.

Fins sempre, promoció 2008 - 2017 !!!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Vídeo de comiat fet per les famílies

 

 
Correu electrònic

DIA DE LA FRUITA

El darrer divendres del curs hem celebrat el "Dia de la Fruita", on s'han lliurat els premis als grups que més fruita han menjat durant el trimestre. Els dinamitzadors s'han encarregat de fer-ne l'entrega. Abans del pati, tots els nens i nenes de l'Escola han elaborat broquetes de fruita i se han fet un fart de menjar-ne. Mireu les fotos!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

4tA i THALES DE MILETO

Els nens i nenes de 4t, intentant seguir amb la interdisciplinarietat, hem aplicat els coneixements assolits a matemàtiques, tot mesurant una cistella o l'alçada d'un arbre del pati. El que més ens ha costat és tenir un dia amb molt de sol.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

4tA ERUPCIONA

En acabar el curs i seguint la nostra línia, 4tA hem fet un volcà amb la col·laboració d'algunes famílies i l'hem fet erupcionar tot aplicant els coneixements apresos durant el 2n trimestres.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - English Day Viladecans 2017

Divendres dia 9 de juny, vam celebrar l'English Day al Cúbic. La nostra escola hi va tornar a participar juntament amb moltes altres escoles de Viladecans. Els/les a alumnes de 6è van gaudir molt, van trobar i conèixer nens i nenes de les altres escoles i van poder practicar el seu anglès en una gran gincana. Mireu el vídeo de la notícia publicada a la televisió de Viladecans i més abaix podeu entrar a veure les fotografies de l'event.

Clique sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

MAQUILLATGE DE GOSSOS. PROJECTE P4-A

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE D'HOLANDA, PER FER EL TANCAMENT DEL NOSTRE PROJECTE SOBRE ELS GOSSOS, VAM REALITZAR UN TALLER DE MAQUILLATGE EN PARELLES. VAM GAUDIR MOLT PINTANT-NOS LA CARA I PER ACABAR...UNES DIADEMES FABRICADES PER NOSALTRES AMB ORELLETES DE GOS. 

JA ESTÀVEM DISFRESSATS I DISFRESSADES,NO ENS FALTAVA RES PER SER UNS BONS GOSSETS I GOSSETES!

                                                                           CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE MÉS

 


Pàgina 7 de 9

Cooperatives 5è

Segueix-nos a

    

 

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil