Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Web de l'Escola Doctor Trueta
Correu electrònic

P3A- ENS VISITEN ELS PAPES DEL GERARD

ELS PAPES DEL GERARD ENS HAN VISITAT PER REGALAR-NOS EL CONTE AMB TITELLES DE LA CAPUTXETA VERMELLA I EL DE LA CAPUTXETA FORÇUDA. EL LLOP JA NO ENS FA POR!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3A- PROJECTE "COTXES"

HEM FET ENTRE TOTS I TOTES UN GRAN PROJECTE SOBRE ELS COTXES. ELS PAPES I LES MAMES ENS HAN AJUDAT MOLT I HEM DESCOBERT MOLTES COSES, COM PER EXEMPLE QUE HI HA MOLTES CANÇONS DE COTXES, QUE LES PERSONES QUE CONDUEIXEN COTXES DE CARRERES PORTEN CASC I QUE UN COTXE ESTÀ FET AMB MOLTES PECES. VAM PODER ANAR A VISITAR EL MECÀNIC DEL BARRI QUE ENS VA ENSENYAR MOLTES COSES INTERESSANTS. GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER AJUDAR-NOS!! HEM GAUDIT MOLT I CONTINUAREM INVESTIGANT!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3B- PSICOMOTRITAT AMB EL PARE DE LA NOA

AVUI HA VINGUT EL MIGUEL, EL PARE DE LA NOA, A FER PSICOMOTRICITAT AMB NOSALTRES.HEM FET DIFERENTS ACTIVITATS AMB PILOTES!! PASSAR-NOS LA PILOTA FENT UN TREN, PER PARELLES,... I ENS HA FET UN DIVERTIT TRUC DE MÀGIA!!! AH! I HEM FET RODOLAR UNA PILOTA GRAN AMB UN SOL DIT, COM ELS BONS EXPERTS EN BÀSQUET!

MOLTES GRÀCIES MIGUEL PER COMPARTIR AQUESTA TARDA AMB TOTS/ES NOSALTRES!!! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3B- EXPERIMENTEM AMB VINAGRE, BICARBONAT I COLORANT

LA MARE DE L'ERIN HA VINGUT A LA CLASSE A FER UNA ACTIVITAT SUPER XULA I RELACIONADA AMB EL NOSTRE PROJECTE DE CLASSE. PRIMER ENS HA EXPLICAT UN CONTE EN ANGLÈS QUE PARLAVA D' UN CAMALEÓ I DELS COLORS. DESPRÉS AMB BICARBONAT, VINAGRE,  COLORANT ALIMENTARI I AMB L'AJUDA D'UNES PIPETES HEM VIST UNA REACCIÓ QUE ENS HA DEIXAT AMB LA BOCA OBERTA. MIREU QUINES CARES DE CONCENTRACIÓ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3A- TEATRE OMBRES XINESES

AVUI ENS HAN FET UN TEATRE D'OMBRES XINESES ELS PARES DE L'ANNA I ENS HEM QUEDAT MERAVELLATS I CAUTIVATS PER LA LLUM QUE DEIXAVA VEURE ELS TRES PORQUETS I EL LLOP. DESPRÉS HEM SIGUT NOSALTRES QUI AMB LES TITELLES QUE ENS HAN REGALAT, UN COP PINTADES, LES HEM FET MOURE'S AMB MOLTA EMOCIÓ.

 

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P3- MASTERCLASS DE BREAK DANCE

ELS PARES DE L'ALMA VAN VENIR A DONAR-NOS UNA MASTERCLASS DE BREAK DANCE A LA CLASSE DELS TITELLES I DE LES PILOTES. ENS VAN DEIXAR AMB LA BOCA OBERTA I EL COS MOLT ACTIVAT!! MIREU QUINES POSTURES MÉS DIVERTIDES!! ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM BALLAR, SALTAR I FER EL BALL TRENCAT.

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 

 
Correu electrònic

4tA- LA IMPRESSORA DIGITAL.

El divendres ens van visitar el Sebas i la Míriam, els pares de la nostra companya Martina.

Ens van explicar el funcionament d'una impressora 3D digital, el material que s'utilitza i tots els projectes que es poden fer amb ella.

Com som la classe del dòmino, el pare de la Martina va dissenyar en format 3D una fitxa del joc i a continuació vam poder veure, tots i totes, en primera línia el procés que realitza la impressora.

També ens va ensenyar el disseny de carregadors de baterias externes, mòbils, tauletes... que han elaborat per als transports metropolitants de Barcelona (TMB)

Va ser una experiència molt interessant i vam aprendre molt del món del disseny i de la tecnologia de les impressores 3D.

Moltíssimes gràcies per compartir aquesta experiència amb tots/es nosaltres!!!

 

 

Cliqueu sobre la imatge per veure'ns més 

 
Correu electrònic

P3B- PROJECTE "PINTAR"

HOLA FAMÍLIES! COM JA SABEU FA UNES SETMANES ELS VOSTRES FILLS I FILLES VAN DECIDIR DEMOCRÀTICAMENT QUE EL TEMA DEL SEU PROJECTE D'ENGUANY SERIA "PINTAR". US VOLEM AGRAIR MOLTÍSSIM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ. LES PILOTES ESTAN MOLT MOTIVADES I ESTEM GAUDINT MOLT AMB LES SEVES EXPLICACIONS (PER AIXÒ ANEM POQUET A POQUET). JA GAIREBÉ ESTEM ACABANT LES EXPOSICIONS I LA VERITAT ÉS QUE ESTEM APRENENT MOLTES COSES NOVES. A MÉS, MOLTES DE LES ACTIVITATS QUE REALITZEM A L'AULA ENS ESTAN SERVINT PER EXPERIMENTAR DIFERENTS MANERES DE PINTAR. AQUÍ US DEIXEM UNA MOSTRA DE PINTURA AMB PINZELLS, ESPONGES, AQUAREL.LES I PINTURA AMB CAFÈ. MIREU, MIREU...

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 


Pàgina 2 de 9

Cooperatives 5è

Segueix-nos a

    

 

 

Ajuntament de Viladecans   

Departament d'Educació

 

QR Web Trueta

Captureu el QR i navegueu des del vostre dispositiu mòbil