Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home
Correu electrònic

3r - MUSEU DE LA MÚSICA

Els nens i nenes de 3r hem visitat el Museu de la Música de Barcelona.

Hem anat en tren des de Viladecans fins a Clot-Aragó i allà hem fet transbordament al metro, per arribar a Glòries. En sortir hem vist la torre Agbar, el Mercant dels Encants, el Museu de Disseny de Barcelona, i, fins i tot, la Sagrada Família o les Torres Mapfre perduda entre els edificis de la ciutat comptal.

Després de reposar forces amb un bon esmorzar, hem començat la visita al Museu de la Música. La Núria i el Pep ens han fet de guies i ens han explicat "Com neixen i creixen els instruments musicals". Ha estat una explicació molt interessant, plena de detalls curiosos i d'altres que ens feien recordar la feina feta a l'aula. Els instruments estàn exposats dins de vitrines, amb una il·luminació preciosa que els fa lluir com el que són: veritables obres d'art, joies de gran valor.

Cap al final de la visita, hem pogut tocar un piano, un arpa, un violoncel, una guitarra elèctrica i un orgue. Ha estat un dels millors moments del dia.

Us enllacem algunes imatges de com ha anat la sortida. Podeu dir-nos què us semblen o com ho heu passat afegint un comentari.

 

Feu clic a la imatge per veure més fotografies

 

Comentaris   

 
#1 Ana 06-05-2016 21:46
Ha estat un dia fantàstic. Ho hem passat molt bé. Moltes gràcies!
Citar
 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar