Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

5È A - WE'RE JOURNALISTS!

El 2 d'abril vàrem anar a Barcelona per entrevistar als turistes que passejaven prop del MNAC. Cada grup va fer les preguntes que tenia preparades i ens ho vam passar molt bé a la vegada que practicàvem l'anglès. Aquí teniu unes quantes fotos de mostra. See you!

 

Cliqueu la imatge per veure les fotografies

 
Correu electrònic

ACTE DE CLOENDA PROJECTE "SHARING TO LEARN"

El passat 23 de maig es va celebrar l'acte de Cloenda del projecte "Sharing to Learn" (Compartim per aprendre) a l'Escola Montserratina.

Alumnes de l'IES Sales han estat venint una tarda per fer de "Language asisstants" (assistents de llengua) amb les classes de 5è i 6è. Els han ajudat a fer projectes a l'àrea d'anglès.

Aquí podeu veure les fotografies del projecte:

 

Aquí podeu veure les fotografies de l'acte de Cloenda:

 

 

 

THANKS A LOT ÍRIA, INGRID, MÍRIAM AND LAURA! WE'LL MISS YOU!

 
Correu electrònic

5THB - We're journalists!

El passat 11 de maig vam anar a Barcelona a fer de periodistes. A classe vam estar preparant les entrevistes  i després vam anar amb els nostre grup a entrevistar gent d'arreu del món. Va ser molt divertit i vam poder practicar molt d'anglès!

Feu clic a la imatge per veure les fotos

 

 
Correu electrònic

5th A - WE'RE JOURNALISTS!

El 24 d'abril vam anar a Barcelona a fer de periodistes. Vam preparar preguntes per als turistes i vam poder fer entrevistes a gent a d'arreu del món. Totes les entrevistes van ser en anglès. Ens ho vam passar molt bé i en vam aprendre molt! Aquí teniu les fotografies d'aquell dia.

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos

 
Correu electrònic

6è - English Day Viladecans 2017

Divendres dia 9 de juny, vam celebrar l'English Day al Cúbic. La nostra escola hi va tornar a participar juntament amb moltes altres escoles de Viladecans. Els/les a alumnes de 6è van gaudir molt, van trobar i conèixer nens i nenes de les altres escoles i van poder practicar el seu anglès en una gran gincana. Mireu el vídeo de la notícia publicada a la televisió de Viladecans i més abaix podeu entrar a veure les fotografies de l'event.

Clique sobre la imatge per veure'n més

 


Pàgina 1 de 2