Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

5è SORTIDA A LA PLATJA

El passat dilluns 27 l'alumnat de 5è vam gaudir d'unes jornades esportives a la vora del mar. Els monitors del Club Nàutic de Castelldefels van organitzar unes activitats aquàtiques amb catamarans, taules de paddle surf i kayacs. Els nois i noies van passar una bona estona tot aprenent les tècniques d'aquests esports. Com era d'esperar, vam acabar remullats i una mica bronzejats, ja que va fer un dia de primavera excepcional. Una experiència per a repetir!!

C

"Cliqueu sobre la imatge per veure'n més"

 
Correu electrònic

6è - REUNIÓ DE FAMÍLIES

El Dijous 20 de Setembre, vàrem fer la reunió d’inici de curs amb les famílies de l’alumnat de 6è.

En primer lloc, els especialistes de nivell, van donar una pinzellada de com aniria el curs. Després de les breus presentacions, com a novetat, vàrem presentar un audiovisual que va servir de fil conductor de la reunió. La proposta va ser que els familiars fessin un Kahoot elaborat per l’alumnat  amb preguntes sobre la metodologia del currículum bimodal. Després, el suport audiovisual va donar resposta al glossari, amb la nova manera de portar-lo a terme i la memòria auxiliar. També va concretar l’avaluació continuada i els instruments.

Les informacions generals van posar el punt i final a la reunió.

Donem les gràcies a les famílies per l’interès i el suport que vàrem rebre en tot moment i per l’alta participació.

Els/les mestres de 6è

 
Correu electrònic

6è. MASTER CLASS DE BREAKDANCE

El passat divendres el Sebas, el pare de la LLuna va venir acompanyat de dos ballarins (i pare i mare d'una alumna de l'escola) i ens van ensenyar la cultura del BreakDance i alguns dels moviments més bàsics i populars. 

Ens vam animar tant que vam acabar fent una batalla, ens ho vam passar genial!

 

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

5è. ACTIVITATS COMPARTIDES AMB P3

El grup de 5èB ha anat a ajudar als nens i nenes de P3 a plantar unes pipes, després, prepararà una explicació del procés que faran aquestes pipes per convertir-se en una planta.

Després de fer la plantada, hem estat compartint una estona de joc al pati.

 

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

5èB- ENTREVISTEM TURISTES A BARCELONA

El 22 de maig els alumnes de 5èB vam recórrer el Passeig de Maria Cristina fins a l'Anella Olímpica tot entrevistant tots els turistes que anàven trobant. Ells s'ho varen passar molt bé i el nostre alumnat encara més, perquè van tenir l'oportunitat de practicar l'anglès de manera molt divertida. Mireu les fotos i veureu els/les periodistes en plena acció.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més 

 


Pàgina 1 de 2