Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

P3 - EXPERIMENTEM AMB XOCOLATA

LES TORTUGUES I ELS CRANCS HEM FET UN EXPERIMENT MOLT DOLÇ. AQUÍ US DEIXEM UNES IMATGES PERQUÈ VEIEU QUE BÉ ENS HO VAM PASSAR!!!!.

 

 
Correu electrònic

P3A- ENS VISITEN ELS PAPES DE L'ARIADNA

ELS PAPES DE L'ARIADNA ENS HAN EXPLICAT EL CONTE DE L'ARC DE SANT MARTÍ I DESPRÉS HEM FET MÀGIA AMB UNS CARAMELS DELS QUE FEIEM SORTIR MOOOLTS COLORS, COM L'ARC DE SANT MARTÍ. HA SIGUT IMPRESSIONANT!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P3A- ENS VISITEN ELS PAPES DEL GERARD

ELS PAPES DEL GERARD ENS HAN VISITAT PER REGALAR-NOS EL CONTE AMB TITELLES DE LA CAPUTXETA VERMELLA I EL DE LA CAPUTXETA FORÇUDA. EL LLOP JA NO ENS FA POR!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3A- PROJECTE "COTXES"

HEM FET ENTRE TOTS I TOTES UN GRAN PROJECTE SOBRE ELS COTXES. ELS PAPES I LES MAMES ENS HAN AJUDAT MOLT I HEM DESCOBERT MOLTES COSES, COM PER EXEMPLE QUE HI HA MOLTES CANÇONS DE COTXES, QUE LES PERSONES QUE CONDUEIXEN COTXES DE CARRERES PORTEN CASC I QUE UN COTXE ESTÀ FET AMB MOLTES PECES. VAM PODER ANAR A VISITAR EL MECÀNIC DEL BARRI QUE ENS VA ENSENYAR MOLTES COSES INTERESSANTS. GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER AJUDAR-NOS!! HEM GAUDIT MOLT I CONTINUAREM INVESTIGANT!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3B- PSICOMOTRITAT AMB EL PARE DE LA NOA

AVUI HA VINGUT EL MIGUEL, EL PARE DE LA NOA, A FER PSICOMOTRICITAT AMB NOSALTRES.HEM FET DIFERENTS ACTIVITATS AMB PILOTES!! PASSAR-NOS LA PILOTA FENT UN TREN, PER PARELLES,... I ENS HA FET UN DIVERTIT TRUC DE MÀGIA!!! AH! I HEM FET RODOLAR UNA PILOTA GRAN AMB UN SOL DIT, COM ELS BONS EXPERTS EN BÀSQUET!

MOLTES GRÀCIES MIGUEL PER COMPARTIR AQUESTA TARDA AMB TOTS/ES NOSALTRES!!! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 


Pàgina 1 de 12