Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

P4- SORTIDA A LA PLATJA DE SITGES

EL PASSAT DILLUNS 27 DE MAIG ELS NENS I NENES DE P4 VAM FER UNA SORTIDA A LA PLATJA DE SITGES. ALLÀ ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES SOBRE EL MAR I LA PLATJA I VAM PODER TROBAR CARGOLS, PETXINES DE DIFERENTS TIPUS, ALGUES, OUS DE SÍPIA I MOLTÍSSIMES COSES MÉS. A LES CLASSES TENIM UNA PETITA REPRESENTACIÓ DE TOT ALLÒ QUE VAM VEURE I TOCAR. EL TEMPS D'ESBARJO TAMBÉ VA SER MOLT DIVERTIT EN UN PARC ON HI HAVIA FINS I TOT UNA TIROLINA!!

VA SER UN DIA GENIAL, MIREU QUINES FOTOS MÉS XULES!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P4B- FEM UN MOLINET DE VENT AMB ELS PARES DE L'ARNAU

EL PASSAT DIVENDRES A LA TARDA ENS VAN VISITAR EL MARC I LA ROSA, ELS PARES DE L'ARNAU. ENS VAN ENSENYAR A FER UN MOLINET DE VENT. PORTAVEN TOT EL MATERIAL NECESSARI I MOLTES GANES DE PASSAR UNA ESTONA DIVERTIDA. VAM ESTAR MOLT ENTRETINGUTS I ENS VAN QUEDAR BEN MACOS. ARA A BUFAAAAR!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P4 VISITA EL CRAM

EL PASSAT DIVENDRES ELS NENS I NENES DE P4 VAM VISITAR EL CENTRE DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS (CRAM) AL PRAT DE LLOBREGAT. EN UN ENTORN PRIVILEGIAT VAM APRENDRE MOLTES COSES SOBRE LES TORTUGUES MARINES I VAM PODER VEURE ALGUNES QUE HI VIUEN ALLÀ.

DESPRÉS VAM DINAR AL PARC NOU I VAM PASSAR UNA ESTONA DIVERTIDA TOTS PLEGATS. MIREU LES FOTOS I HO VEUREU!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

VISITA DEL BOMBER CHUS

EL PASSAT DIVENDRES ENS VA VISITAR EL CHUS, COSÍ DE LA ISONA I BOMBER DE BARCELONA. ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES DE LA SEVA FEINA: QUE ELS BOMBERS A MÉS D'APAGAR INCENDIS RESCATEN PERSONES I ANIMALS, QUE AJUDEN EN ELS ACCIDENTS DE COTXES, ETC. TAMBÉ ENS VA ENSENYAR I EXPLICAR PER A QUÈ SERVEIX EL MATERIAL I LA ROBA QUE PORTA.

ENS VA AGRADAR MOLT LA SEVA VISITA PERQUÈ VAM APRENDRE MOOOLTES COSES QUE NO SABÍEM, COM EL TELÈFON ON HEM DE TRUCAR PERQUÈ VINGUIN A AJUDAR-NOS (112) I QUE PER SER UN BOMBER O BOMBERA HEN DE FER ESPORT I MENJAR BÉ.

GRÀCIES PER LA TEVA VISITA CHUS!! ESPEREM PODER VISITAR EN UN FUTUR EL PARC DE BOMBERS I APRENDRE MÉS D'AQUESTA PROFESSIÓ TAN BONICA I NECESSÀRIA.

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

MANUALITAT NADALENCA I ANIVERSARI

LA KESIA I LA RUT, MAMIS DEL DENIS I DE LA RUT, HAN VINGUT A FER UNA MANUALITAT NADALENCA AMB ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE. ENS HAN QUEDAT UNES POSTALS BEN BONIQUES!!

A MÉS, AMB MOTIU DE L'ANIVERSARI DEL DENIS ENS HAN CONVIDAT  I HEM GAUDIT D'UN ESMORZAR BONÍSSIM!!

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 


Pàgina 1 de 13