Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

6è - KORFBAL

Com cada any, l’alumnat de 6è ha participat en la trobada de korfbal. És un dia d’activitat a l’aire lliure a on es conviu amb altres escoles del Baix Llobregat i de l’Hospitalet. L’objectiu d’aquesta activitat és posar en pràctica un dels esports més poc coneguts i practicats a nivell escolar i extraescolar però en el qual es treballa molt en equip i a on la participació de tot l’alumnat és imprescindible per arribar a l’objectiu que és fer un KORF o cistella. En la pràctica del joc no es pot votar i per avançar necessitem de tots i totes per arribar a fer un punt. En els videos que hem penjat teniu un tast per poder entendre la dinàmica d’aquest esport d’origen holandès i com de bé juga l’Escola Doctor Trueta.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
 
Correu electrònic

5è - Atletisme de Gavà

Avui els nens i nenes de 5è hem passat el dia a Gavà realitzant, amb diverses escoles de Gavà, Sant Climent i Viladecans, activitats d'atletisme. Hem dinat al Parc del Mil·leni i ha estat un dia molt feliç i profitós.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

DIA DE LA FRUITA

El darrer divendres del curs hem celebrat el "Dia de la Fruita", on s'han lliurat els premis als grups que més fruita han menjat durant el trimestre. Els dinamitzadors s'han encarregat de fer-ne l'entrega. Abans del pati, tots els nens i nenes de l'Escola han elaborat broquetes de fruita i se han fet un fart de menjar-ne. Mireu les fotos!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - Gimkana esportiva IES Sales

Aquest matí els nens i nenes de 6è hem assistit a la Gimkana esportiva a l'IES Sales conjuntament amb l'escola Pau Casals. Hem realitzat activitats de boleibol, bàsquet, bàdminton, etc. Ens ho hem passat molt bé i ha estat una manera més d'anar-nos apropant al futur institut que ja s'acosta...

Aquí en podeu veure unes fotografies

I un vídeo d'un ball country d'allò més divertit

 
Correu electrònic

6è - Sortida Korfbal

El dia 22 de març els nens i nenes de diverses escoles de Viladecans, Gavà i Sant Climent ens vam reunir per practicar l'esport del Korfbal, l'únic esport mixte i federat de competició olímpica! Va ser una jornada plena de bones experiències i noves amistats!

 

 


Pàgina 1 de 2