Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

5è - Atletisme de Gavà

Avui els nens i nenes de 5è hem passat el dia a Gavà realitzant, amb diverses escoles de Gavà, Sant Climent i Viladecans, activitats d'atletisme. Hem dinat al Parc del Mil·leni i ha estat un dia molt feliç i profitós.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

DIA DE LA FRUITA

El darrer divendres del curs hem celebrat el "Dia de la Fruita", on s'han lliurat els premis als grups que més fruita han menjat durant el trimestre. Els dinamitzadors s'han encarregat de fer-ne l'entrega. Abans del pati, tots els nens i nenes de l'Escola han elaborat broquetes de fruita i se han fet un fart de menjar-ne. Mireu les fotos!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - Gimkana esportiva IES Sales

Aquest matí els nens i nenes de 6è hem assistit a la Gimkana esportiva a l'IES Sales conjuntament amb l'escola Pau Casals. Hem realitzat activitats de boleibol, bàsquet, bàdminton, etc. Ens ho hem passat molt bé i ha estat una manera més d'anar-nos apropant al futur institut que ja s'acosta...

Aquí en podeu veure unes fotografies

I un vídeo d'un ball country d'allò més divertit

 
Correu electrònic

6è - Sortida Korfbal

El dia 22 de març els nens i nenes de diverses escoles de Viladecans, Gavà i Sant Climent ens vam reunir per practicar l'esport del Korfbal, l'únic esport mixte i federat de competició olímpica! Va ser una jornada plena de bones experiències i noves amistats!

 

 
Correu electrònic

1r - JOCS D'ARREU DEL MÓN

Com cada any, els alumnes de Cicle Inicial han fet una sortida al Parc de la Torre Roja on, junt amb altres escoles, hem passat un dia molt divertit jugant a jocs d'arreu del món.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 


Pàgina 1 de 2