Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home English Cicle Superior - English
Cicle Superior - English
Correu electrònic

ACTE DE CLOENDA PROJECTE "SHARING TO LEARN"

El passat 23 de maig es va celebrar l'acte de Cloenda del projecte "Sharing to Learn" (Compartim per aprendre) a l'Escola Montserratina.

Alumnes de l'IES Sales han estat venint una tarda per fer de "Language asisstants" (assistents de llengua) amb les classes de 5è i 6è. Els han ajudat a fer projectes a l'àrea d'anglès.

Aquí podeu veure les fotografies del projecte:

 

Aquí podeu veure les fotografies de l'acte de Cloenda:

 

 

 

THANKS A LOT ÍRIA, INGRID, MÍRIAM AND LAURA! WE'LL MISS YOU!

 
Correu electrònic

5THB - We're journalists!

El passat 11 de maig vam anar a Barcelona a fer de periodistes. A classe vam estar preparant les entrevistes  i després vam anar amb els nostre grup a entrevistar gent d'arreu del món. Va ser molt divertit i vam poder practicar molt d'anglès!

Feu clic a la imatge per veure les fotos

 

 
Correu electrònic

5th A - WE'RE JOURNALISTS!

El 24 d'abril vam anar a Barcelona a fer de periodistes. Vam preparar preguntes per als turistes i vam poder fer entrevistes a gent a d'arreu del món. Totes les entrevistes van ser en anglès. Ens ho vam passar molt bé i en vam aprendre molt! Aquí teniu les fotografies d'aquell dia.

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos

 
Correu electrònic

6è - English Day Viladecans 2017

Divendres dia 9 de juny, vam celebrar l'English Day al Cúbic. La nostra escola hi va tornar a participar juntament amb moltes altres escoles de Viladecans. Els/les a alumnes de 6è van gaudir molt, van trobar i conèixer nens i nenes de les altres escoles i van poder practicar el seu anglès en una gran gincana. Mireu el vídeo de la notícia publicada a la televisió de Viladecans i més abaix podeu entrar a veure les fotografies de l'event.

Clique sobre la imatge per veure'n més

 


Pàgina 1 de 2