Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Educació Infantil
Educació Infantil


Correu electrònic

 

P4- BARREGES DE COLORS

A LES MEDUSES I ALS CAVALLETS DE MAR ENS ENCANTA COMPARTIR ESPAIS I ACTIVITATS, AIXÍ ENS CONEIXEM MILLOR I DESCOBRIM NOVES AMISTATS. EL PASSAT DIVENDRES VAM APROFITAR EL SOLETE I VAM SORTIR AL PATI A FER PLÀSTICA. AMB PINTURA BLANCA, GROGA, VERMELLA I BLAVA VAM EXPERIMENTAR I VAM ACONSEGUIR COLORS NOUS A PARTIR DE LA BARREJA DE TOTS AQUESTS. MIREU QUINS ARTISTES!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

ARRIBA EL TIÓ

PER FI HA ARRIBAT EL TIÓ A L'ESCOLA!!! AVUI HEM REBUT UNES CARTES A P3 I A P4 AVISANT DE LA SEVA ARRIBADA I MOLT EMOCIONATS I EMOCIONADES HEM SORTIT A BUSCAR-LO PEL PATI I PER LA PISTA I ELS SEUS VOLTANTS. PRIMER HEM TROBAT LA SEVA MANTETA, DESPRÉS AL TIÓ ENFILAT DALT D'UN ARBRE I FINALMENT ELS SEU PLATET PER PODER MENJAR. JA PODEM COMENÇAR A ALIMENTAR-LO BÉ!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

EN CARLES BROS A L'ESCOLA

EL PASSAT 26 DE NOVEMBRE VAM REBRE A L'ESCOLA LA VISITA DE L'ARTISTA CATALÀ CARLES BROS. LA SEVA OBRA, MODERNA I MOLT MEDITERRÀNIA, ÉS CONEGUDA ARREU DEL MÓN. AMB LA SEVA AJUDA, ELS NENS I LES NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL (P3, P4 I P5) VAN REALITZAR UNA SÈRIE D'OBRES D'ART RELACIONADES AMB ELS NOMS DE LES CLASSES. HA ESTAT TOT UN PLAER VEURE DE BEN A PROP COM TREBALLA UN ARTISTA DE PRIMERA CATEGORIA.

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

CALENDARI I HORARI CURS 2018-19

 

Cliqueu sobre la imatge per engrandir-la

 


Pàgina 1 de 3