Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Mitjà
Cicle Mitjà


Correu electrònic

 

4t ANEM A COMPRAR

Com ja sabeu, estem treballant el cos humà i un dels aspectes a tenir en compte és l'alimentació. Per fer una activitat on l'alumnat hagi de participar activament, vam anar al Caprabo on, acompanyats d'una nutricionista, vam elaborar un menú equilibrat per un dia i vam comprar tot el necessari per elaborar-lo. 

Quan vam acabar, ho vam col·locar en unes piràmides per veure si realment era equilibrat. 

També fem una feina de càlcul, ja que teníem un pressupost i no ens podiem passar gaire. 

Amb totes aquestes experiències, continuarem treballant a classe, on farem més activitats relacionades.

 

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

4t SORTIDA AL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

L'alumnat de 4t hem anat a tocar les matemàtiques, per aprendre de manera vivencial i manipulativa i per passar un bon dia junts i juntes. 

Hem fet un taller on hem practicat el càlcul, l'orientació, el raonament i on, sobretot, hem aprés a fer-ho de manera cooperativa, ajudant-nos i construïnt l'aprenentatge entre tots i totes. 

També hem format dues cúpules, només unint uns pals formant quadrats o hexagons, hem aconseguit aixecar una cúpula entre tots. 

Esperem que gaudiu de les fotografies i, sobretot, que animeu a les vostres filles i fills a que us expliquin tot el que han aprés.

 

clique sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

4t PATINATGE

Hem anat a patinar sobre gel, hem gaudit i demostrat les nostres destreses físiques: equilibri, coordinació, orientació... 

 

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

4tB BOSCOS DE CIUTAT

Hem fet una activitat sobre els boscos de ciutat, és a dir, aquells espais que són un pulmó en les ciutats o pobles. En aquest cas hem anat a un ben proper, el parc de la Torre Roja i hem treballat la filtració de l'aigua en els diferents substrats, hem buscat la vegetació de la zona i tot això aprenent de manera vivencial. 

 

Clique per veure'n més

 


Pàgina 2 de 5