Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Superior
Cicle Superior


Correu electrònic

6è. MASTER CLASS DE BREAKDANCE

El passat divendres el Sebas, el pare de la LLuna va venir acompanyat de dos ballarins (i pare i mare d'una alumna de l'escola) i ens van ensenyar la cultura del BreakDance i alguns dels moviments més bàsics i populars. 

Ens vam animar tant que vam acabar fent una batalla, ens ho vam passar genial!

 

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

5è. ACTIVITATS COMPARTIDES AMB P3

El grup de 5èB ha anat a ajudar als nens i nenes de P3 a plantar unes pipes, després, prepararà una explicació del procés que faran aquestes pipes per convertir-se en una planta.

Després de fer la plantada, hem estat compartint una estona de joc al pati.

 

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

5èB- ENTREVISTEM TURISTES A BARCELONA

El 22 de maig els alumnes de 5èB vam recórrer el Passeig de Maria Cristina fins a l'Anella Olímpica tot entrevistant tots els turistes que anàven trobant. Ells s'ho varen passar molt bé i el nostre alumnat encara més, perquè van tenir l'oportunitat de practicar l'anglès de manera molt divertida. Mireu les fotos i veureu els/les periodistes en plena acció.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més 

 
Correu electrònic

5èA - ENTREVISTEM TURISTES A BARCELONA

El 15 de maig vàrem recòrrer tot el passeig de Maria Cristina fins a la l'Anella Olímpica entrevistant els turistes que ens trobàvem pel cami. Ells s'ho varen passar molt bé amb les nostres preguntes i nosaltres encara més, perquè vam tenir l'oportunitat de practicar l'anglès de manera molt divertida. Mireu les fotos, i veureu els/les nostres periodistes en plena acció.