Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home de Centre
Centre
Correu electrònic

GIMCANA "MAR ENDINS"

Hem acabat el curs amb una Gimcana de jocs d'aigua preparada per la Comissió de Festes i on els nostres nens i nenes han gaudit d'allò més, remullant-se i passant un matí ben entretingut. Ha estat tot un èxit d'activitat que hem acabat menjant junts un geladet mentre ens eixugàvem estirats al pati amb les tovalloles. Us enllacem algunes imatges.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

FESTA DE LA FRUITA (3r Trimestre)

El darrer dijous de curs hem celebrat el dia de la fruita. No hi ha manera millor de fer-ho que menjant fruita. Les escollides han estat la síndria i el meló. En bocinets més grans o més petits, o en brotxetes... estaven boníssimes. Ens n'hem fet un bon tip. Mireu, mireu!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

6è - GRADUACIÓ i COMIAT

Després de nou anys de vivències i aprenentatges, el curs s'acaba i amb ell, una etapa de la nostra promoció 2010-2019. Ens hem dit un arreveure entre cançons, abraçades i emocions. Estem orgullosos de vosaltres. Us enyorarem. Molta sort!

Us enllacem les imatges del sopar de graduació i del comiat.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

2n i 4t - COLÒNIES A CALDES D'ESTRAC

Semblava que no arribaria mai, però ja estem de colònies! Aquest any hem anat a Caldes d'Estrac, a la casa de colònies Eurostage.

No tindrem temps d'avorrir-nos. Farem jocs a la platja, descoberta del poble, escalada, tir amb arc, cross de muntanya, jocs de nit i discoteca!!! I, no patiu, que ens alimentarem molt bé per tenir prou força per fer-ho tot.

A continuació, us enllacem un àlbum de fotos que anirem actualitzant a mida que la wifi i la disponibilitat horària ens ho permetin. Podeu afegir comentaris a la web, al final d'aquest article. Gràcies!

... I ja sabeu, no ens trobeu gaire a faltar, que tornem divendres! cheeky

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 


Pàgina 1 de 15