Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home de Centre
Centre
Correu electrònic

JORNADES CULTURALS 2017

Del 22 al 24 de Febrer celebrem a l'Escola les Jornades Culturals. Es tracta de tres dies plens d'activitats per seguir aprenent i compartint coneixements d'una manera més lúdica. Donat que enguany el nostre eix transversal ens té voltant pel món, durant la setmana cultural podem trobar activitats com: una gimcana de proves inspirades en diferents indrets del món, un joc anomenat geoguessr on ens proposen endevinar on som i situar-ho en un mapa mundial, elaboració de receptes de cuina internacional, danses del món...

En el següent àlbum de fotos anirem afegint totes les fotografies de les jornades. Esperem que en gaudiu i ens deixeu els vostres comentaris.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Alguns grups han acabat les jornades culturals visionant el documental "El viatge de l'Unai", la història real d'un nen de deu anys, l'Unai, i la seva família, en un viatge extraordinari al voltant del món durant 15 mesos seguits. Us convidem a mirar-lo en família.

   
 
Correu electrònic

6è - En ruta ciclista

El dimecres 15 de febrer vam aprendre moltes coses sobre les bicicletes. L'activitat en ha servit per tancar el tema de les màquines compostes. Hem realitzat jocs d'equilibris, hem mesurat àrees i perímetres de la circumferència, i hem après sobre el mateniment i el funcionament de les bicicletes de la mà de familiars de 6è. Ens ho hem passat molt bé i ho hem passat genial!

 

 
Correu electrònic

QUÈ EN SABEM DE L'ESCOLA NOVA 21

El Diari Ara publica un article en el què ens convida a descobrir 10 coses que ens ajudaran a saber més sobre l'Escola Nova 21.

Podeu descarregar l'article en format pdf o bé llegir-lo online fent clic sobre la següent imatge.

 

 
Correu electrònic

FESTIVAL D'HIVERN 2016

El passat 19 de Desembre va tenir lloc el Festival d'Hivern a l'Atrium de Viladecans. Un seguit d'actuacions musicals i teatrals amb les què el nostre alumnat ens va fer viatjar pel món i conèixer i valorar diferents cultures.

A continuació us deixem els vídeos del primer torn i segon torn d'actuacions en un llistat de reproducció de YouTube.

Feu clic a la cantonada superior esquerra per desplegar el llistat de vídeos

Deixeu-nos els vostres comentaris sobre allò que us va agradar més del Festival, els moments més graciosos, els més emocionants...

 


Pàgina 8 de 13