Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home de Centre
Centre
Correu electrònic

ARRIBADA DEL REIS CARNESTOLTES

En la seva bicicleta, envoltat d'una gran gresca, ha arribat a l'Escola el Rei Carnestoltes. Ens ha dictat les consignes per fer d'aquesta, una setmana diferent. El dimecres pintats com animals, el dijous amb els cabells ben esbojarrats i el divendres disfressats de turistes. Tot plegat per començar a preparar la gran festa del Carnestoltes, organitzada per l'AMPA del Trueta.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

JORNADES CULTURALS 2017 - DANSES DEL MÓN

Us deixem uns vídeos per assajar les danses que farem tots junts el divendres a la tarda. 

KOKOLEOKO

Kokoleoko (mp3)

 

ELS INDIS

Els indis - El Pot Petit (mp3)

 

UELLE

 

Uelle - Club Súper 3

 

 

 
Correu electrònic

JORNADES CULTURALS 2017

Del 22 al 24 de Febrer celebrem a l'Escola les Jornades Culturals. Es tracta de tres dies plens d'activitats per seguir aprenent i compartint coneixements d'una manera més lúdica. Donat que enguany el nostre eix transversal ens té voltant pel món, durant la setmana cultural podem trobar activitats com: una gimcana de proves inspirades en diferents indrets del món, un joc anomenat geoguessr on ens proposen endevinar on som i situar-ho en un mapa mundial, elaboració de receptes de cuina internacional, danses del món...

En el següent àlbum de fotos anirem afegint totes les fotografies de les jornades. Esperem que en gaudiu i ens deixeu els vostres comentaris.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Alguns grups han acabat les jornades culturals visionant el documental "El viatge de l'Unai", la història real d'un nen de deu anys, l'Unai, i la seva família, en un viatge extraordinari al voltant del món durant 15 mesos seguits. Us convidem a mirar-lo en família.

   
 
Correu electrònic

6è - En ruta ciclista

El dimecres 15 de febrer vam aprendre moltes coses sobre les bicicletes. L'activitat en ha servit per tancar el tema de les màquines compostes. Hem realitzat jocs d'equilibris, hem mesurat àrees i perímetres de la circumferència, i hem après sobre el mateniment i el funcionament de les bicicletes de la mà de familiars de 6è. Ens ho hem passat molt bé i ho hem passat genial!

 

 


Pàgina 9 de 15