Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home de Centre
Centre
Correu electrònic

REVISTA NADAL 2015

Ja tenim aquí la revista de l'Escola Doctor Trueta, corresponent al Nadal 2015. També podeu descarregar el cançoner de les nadales que hem cantat a l'Escola. Llegiu, descobriu, comenteu... gaudiu!

 

I si us heu quedat amb ganes de més, podeu consultar les revistes anteriors i descarregar-les en format pdf.

 
Correu electrònic

L'ESCOLA DOCTOR TRUETA, CENTRE DE REFERÈNCIA

La revista DIM (Didáctica, Innovación y Multimedia), revista científica d'opinió i divulgació dirigida al professorat de tots els àmbits i demés personal del món de l'educació (gestors, investigadors, creadors de recursos...) situa a l'Escola Doctor Trueta de Viladecans com a centre educatiu de referència. Ho fa pel conjunt de mesures educatives que formen part del nostre projecte educatiu, parant especial atenció a la metodologia del Currículum Bimodal.

Els objestius d'aquesta publicació són seleccionar bones pràctiques i recursos educatius, fomentar la investigació en l'ús innovador de les TIC en els entorns formatius i compartir coneixements i experiències.

 
Correu electrònic

CASTANYADA I TARDOR

Avui celebrem la castanyada i l'arribada de la tardor. 

Hem fet panellets, disfressat moniatos, recollit fulles, buscat fruits de la tardor, dibuixat paisatges i cantat cançons. A continuació us deixem les imatges i algunes cançons de tardor i castanyada.

Fotografies de la Castanyada 2016

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 

Cançons de tardor i castanyada

 
Correu electrònic

 

EL CURRÍCULUM BIMODAL: ENTREVISTA A ROGER MORENO

 

La Xarxa d'Innovació Educativa ha entrevistat el Roger Moreno, mestre de la nostra Escola, per interessar-se per la metodologia del Currículum Bimodal que estem aplicant al Centre des de principis d'aquest curs 2013-14.

 

 


Pàgina 13 de 14