Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home de Centre
Centre
Correu electrònic

L'ESCOLA DOCTOR TRUETA, CENTRE DE REFERÈNCIA

La revista DIM (Didáctica, Innovación y Multimedia), revista científica d'opinió i divulgació dirigida al professorat de tots els àmbits i demés personal del món de l'educació (gestors, investigadors, creadors de recursos...) situa a l'Escola Doctor Trueta de Viladecans com a centre educatiu de referència. Ho fa pel conjunt de mesures educatives que formen part del nostre projecte educatiu, parant especial atenció a la metodologia del Currículum Bimodal.

Els objestius d'aquesta publicació són seleccionar bones pràctiques i recursos educatius, fomentar la investigació en l'ús innovador de les TIC en els entorns formatius i compartir coneixements i experiències.

 
Correu electrònic

CASTANYADA I TARDOR

Avui celebrem la castanyada i l'arribada de la tardor. 

Hem fet panellets, disfressat moniatos, recollit fulles, buscat fruits de la tardor, dibuixat paisatges i cantat cançons. A continuació us deixem les imatges i algunes cançons de tardor i castanyada.

Fotografies de la Castanyada 2016

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 

Cançons de tardor i castanyada

 
Correu electrònic

 

EL CURRÍCULUM BIMODAL: ENTREVISTA A ROGER MORENO

 

La Xarxa d'Innovació Educativa ha entrevistat el Roger Moreno, mestre de la nostra Escola, per interessar-se per la metodologia del Currículum Bimodal que estem aplicant al Centre des de principis d'aquest curs 2013-14.

 

 
Correu electrònic

 

ENS VISITA L'EXPERT EN EDUCACIÓ YAACOV HECHT

El dia 28 de Gener, ens ha visitat Yaacov Hecht, líder i visionari de l'educació democràtica a nivell internacional que ve a Barcelona per realitzar la conferència 'Democracia y creatividad en el aula' a l'Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB). 

Hecht és fundador de l'Escuela Democrática en Hadera, Israel, el 1987, i autor del llibre 'Democratic Education: A Beginning of a Story'. Hecht aspira a que la educación tradicional es transformi en una "xarxa social d'aprenentatge", i que s'implementi en el que ell anomena una "Ciutat de l'Educació". Hecht va crear la Xarxa de les Ciutats de l'Educació a Israel.

Yaacov Hetch ha visitat la nostra Escola i s'ha mostrat molt interessat en la metodologia d'ensenyament/aprenentatge que estem començant a aplicar enguany: el Currículum Bimodal. Ha estat una experiència molt enriquidora i satisfactòria per tothom. ViladecansTV n'ha estat testimoni.

I si us ve de gust llegir una mica més sobre en Yaacov Hetch, aquí teniu una entrevista de La Vanguardia.

Tot seguit podeu consultar les presentacions del projecte en català i anglès.

 

 


Pàgina 14 de 15