Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P3


Correu electrònic

P3B- ENS VISITEN LES MAMIS DE L'EMMA I LA JÚLIA

LES MAMIS DE L'EMMA I LA JÚLIA HAN VINGUT A FER UNA ACTIVITAT A LA CLASSE DE LES PILOTES. COM QUE JA TENIM AQUÍ LA PRIMAVERA, TOT I QUE NO HO SEMBLI GAIRE ENCARA, HEM FET UNA FLOR BEN BONICA. MOLTES GRÀCIES PER LA VISITA, ESTEM ENCANTADÍSSIMS I ENCANTADÍSSIMES AMB AQUESTES FAMÍLIES TAN PARTICIPATIVES!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3- SORTIDA A LA LUDOTECA AMPLE DE BARCELONA

LES NENES I ELS NENS DE LES CLASSES DE LES PILOTES I DE LES TITELLES HEM FET LA NOSTRA PRIMERA SORTIDA DE VERITAT!! HEM ANAT A BARCELONA A LA LUDOTECA AMPLE I DESPRÉS HEM ANAT A DINAR AL PARC DE LA CIUTADELLA. ESTÀVEM MOLT EMOCIONATS I EMOCIONADES, FEU UNA ULLADA A LES FOTOS I JA VEUREU...

cliqueu la imatge per veure més

 
Correu electrònic

P3B- LA MARE DE LA DUNA VE A EXPLICAR-NOS UN CONTE

LA MARE DE LA DUNA, LA MONTSE, HA VINGUT A EXPLICAR-NOS UN CONTE QUE ENS ENCANTA, "ELS TRES PORQUETS". TAMBÉ HEM PINTAT UNS TITELLES AMB ELS PERSONATGES QUE ENS HEM EMPORTAT A CASA. UNA FANTÀSTICA TARDA DE DIVENDRES PER TANCAR UNA SETMANA PLENA D'EMOCIONS!!! MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

 

P3B- LA FAMÍLIA DE LA MARTINA ENS VISITA

EL PARE I LA MARE DE LA MARTINA HAN VINGUT A LA CLASSE A FER UNA MANUALITAT AMB LES NENES I ELS NENS DE LA CLASSE DE LES PILOTES. ENS HAN ENSENYAT A FER UNS IMANTS PER LA NEVERA XULÍSSIMS I ELS HEM DECORAT CADASCÚ AL SEU ESTIL. MOLTES GRÀCIES PER VENIR, ENS ENCANTA REBRE AQUESTES VISITES!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 


Pàgina 5 de 15