Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P3


Correu electrònic

P3- PINTEM AMB GLOBUS

ELS NENS I LES NENES DE P3 NO PAREM D'INVENTAR NOVES MANERES D'EXPRESSAR-NOS I AQUESTA VEGADA HEM ESTAT PINTANT D'UNA MANERA DIFERENT: AMB GLOBUS!! HA SIGUT MOLT DIVERTIT I HEM GAUDIT MOLTÍSSIM, COM SEMPRE.

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

EL SERGI ENS EXPLICA UN CONTE A P3A

"DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?" EL SERGI, EL PARE DE LA LIA DE P3A, HA VINGUT A EXPLICAR-NOS UN CONTE PRECIÓS. HEM POGUT VEURE LA LLUNA BRILLAR I L'HEM TASTAT. ENS HA AGRADAT MOLT EL SEU GUST I LA SEVA LLUENTOR. GRÀCIES PER FER-NOS GAUDIR TANT!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

EXPERIMENT ANDRÉS A P3A

APRENEM UN EXPERIMENT NOU! HAN VINGUT A LA CLASSE DE LES TITELLES, L'ANDRÉS (GERMÀ DEL PABLO), LA CARLA I EL XAVIER A ENSENYAR-NOS UN EXPERIMENT PER TENYIR L'AIGUA DE COLORS. VAM ESTAR MOLT ATENTS I TAMBÉ ELS VAM AJUDAR. AMB AIGUA, PAPER DE CUINA I RETOLADORS L'AIGUA S'HA TENYIT DE DIFERENTS COLORS. ENS HA AGRADAT MOLTÍSSIM COMPARTIR AQUEST MOMENT AMB COMPANYS MÉS GRANS.

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

P3B- APRENEM COSES SOBRE L'ANDY WARHOL AMB L'ALBA

COM JA SABEU, A LA CLASSE DE LES PILOTES TENIM DES DE FA UNS MESOS UNA ALUMNA DE MAGISTERI EN PRÀCTIQUES, L'ALBA. HEM APROFITAT QUE LA SEVA MENCIÓ ÉS D'ART I LI HEM DEMANAT QUE ENS FES UN COP DE MÀ PER CONÈIXER UNA MICA MÉS DE L'ANDY WARHOL, L'ARTISTA QUE TREBALLEM ENGUANY. ENS HA EXPLICAT MOLTES COSES SOBRE ELL I SOBRE LA SEVA OBRA I ENS HA PREPARAT ACTIVITATS MOLT XULES. AQUÍ PODEU VEURE COM HEM JUGAT AMB ELS COLORS (COM L'ANDY) I AMB LLUM I FOSCOR FENT SERVIR UNES LLANTERNES I UN INVENT CREAT PER ELLA MATEIXA. HEM GAUDIT MOLTÍSSIM!!

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 


Pàgina 6 de 15