Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P3


Correu electrònic

P3A- FAMÍLIA ISONA "DIABLES"

AVUI ENS HAN VISITAT ELS PARES DE LA ISONA PER EXPLICAR-NOS I ENSENYAR-NOS QUÈ FAN ELS DIABLES. LA ISONA TAMBÉ ENS HA EXPLICAT COSES PERQUÈ ELLA TAMBÉ ÉS DIABLE DES DE ELS 2 ANYS. ARA SABEM QUINA ROBA HEM DE PORTAR PER BALLAR EL CORREFOC, QUINES SÓN LES EINES DELS DIABLES PER FER FOC I ENS HEM EMPROVAT LA ROBA DE DIABLE AMB ELS ACCESORIS DE PROTECCIÓ (GUANTS I ULLERES). HA SIGUT MOLT DIVERTIT I HEM APRÈS MOLT!!! PER ÚLTIM, EL PARE DE LA ISONA ENS HA FET UNA DEMOSTRACIÓ AL PATI I ELS NOSTRES COMPANYS/ES DE LA CLASSE DE LES PILOTES S'HAN AFEGIT A LA FESTA.

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 

 
Correu electrònic

P3- EXPERIMENTEM AMB TOMÀQUETS

 

ARA QUE A P3 ESTEM CONEIXENT L'OBRA DE L'ANDY WARHOL I QUE VOLEM REPRODUIR A LA NOSTRA MANERA LA FAMOSA OBRA DE LES LLAUNES DE TOMÀQUET (LES SOPES CAMPBELL), HEM DECIDIT VEURE, TOCAR, OLORAR, TASTAR, TALLAR... TOMÀQUETS DE VERITAT. AIXÍ ENS SERÀ MÉS FÀCIL REPRESENTAR-HO DESPRÉS. FEU-LI UNA ULLADA!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

P3- EXPERIMENTEM I PINTEM AMB XOCOLATA

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM GAUDIT D'UNA SESSIÓ MOLT I MOLT DOLÇA ON HEM POGUT EXPERIMENTAR, TASTAR I FINS I TOT PINTAR AMB XOCOLATA. MIREU, MIREU I HO ENTENDREU TOT...

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3- EXPERIMENTEM AMB GEL!!

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM FET UN EXPERIMENT RELACIONAT AMB EL L'HIVERN I EL GEL. HEM POSAT PINTURA DE COLORS EN GOTS D'AIGUA I ELS HEM FICAT A UN CONGELADOR DE L'ESCOLA. ENS HEM HAGUT D'ESPERAR UN DIA A VEURE QUE PASSAVA I... SORPRESA!! HEM ACONSEGUIT GEL DE DIFERENTS COLORS AMB EL QUAL DESPRÉS HEM ESTAT PINTANT FINS QUE S'HA DESFET. HEM APRÈS MOLTES COSES SOBRE L'AIGUA I EL GEL I A MÉS ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ PINTANT D'UNA MANERA DIFERENT.

cliqueu la imatge per veure'n més

 


Pàgina 7 de 15