Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P3


Correu electrònic

P3- FEM MARAQUES PER LES JORNADES CULTURALS

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM FET UNES MARAQUES PER UTILITZAR A L'ACTE DE CLOENDA DE LES JORNADES CULTURALS D'ENGUANY. FAMÍLIES DE LES DUES CLASSES HAN VINGUT A COL.LABORAR I TOTS JUNTS ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ. ARA ESTEM DESITJANT QUE ARRIBI EL DIA PER FER-LES SONAR!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3- FEM NEU!!

ELS NENS I LES NENES DE P3 HEM FET UN EXPERIMENT MOLT DIVERTIT!! AMB UNS BOLQUERS I UNA MICA D'AIGUA HEM SIGUT CAPAÇOS I CAPACES DE CREAR NEU. ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

P3B- ENS VISITA LA MARE DE L'ARNAU

AVUI ENS HAN VISITAT LA MAMA I LA GERMANETA DE L'ARNAU I JUNTS HEM FET UNA ACTIVITAT RELACIONADA AMB LA NEU I L'HIVERN. HEM BUFAT MOLT I HEM FET LA NEU BELLUGAR-SE PER TOT ARREU. MOLTES GRÀCIES ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

GRAN TAST DOLÇ I SALAT A P3!!!

Mmmmmmmmmmm!!! La classe de les Pilotes i les Titelles hem fet un saborós tast d'aliments dolços i salats. Hem pogut investigar les característiques d'aquests aliments (piquen o no? fan olor? ens agradar la olor i el seu gust? de quin color són? són fruites,fruits secs,etc?...) El tast ha sigut molt enriquidor perquè ens ha permès tenir una conversa entre nosaltres i descobrir més coses a partir dels nostres coneixements previs.

Bon tast!!!

cliqueu la imatge per veure més

 


Pàgina 8 de 15