Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P3


Correu electrònic

P3B- PSICOMOTRITAT AMB EL PARE DE LA NOA

AVUI HA VINGUT EL MIGUEL, EL PARE DE LA NOA, A FER PSICOMOTRICITAT AMB NOSALTRES.HEM FET DIFERENTS ACTIVITATS AMB PILOTES!! PASSAR-NOS LA PILOTA FENT UN TREN, PER PARELLES,... I ENS HA FET UN DIVERTIT TRUC DE MÀGIA!!! AH! I HEM FET RODOLAR UNA PILOTA GRAN AMB UN SOL DIT, COM ELS BONS EXPERTS EN BÀSQUET!

MOLTES GRÀCIES MIGUEL PER COMPARTIR AQUESTA TARDA AMB TOTS/ES NOSALTRES!!! ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3B- EXPERIMENTEM AMB VINAGRE, BICARBONAT I COLORANT

LA MARE DE L'ERIN HA VINGUT A LA CLASSE A FER UNA ACTIVITAT SUPER XULA I RELACIONADA AMB EL NOSTRE PROJECTE DE CLASSE. PRIMER ENS HA EXPLICAT UN CONTE EN ANGLÈS QUE PARLAVA D' UN CAMALEÓ I DELS COLORS. DESPRÉS AMB BICARBONAT, VINAGRE,  COLORANT ALIMENTARI I AMB L'AJUDA D'UNES PIPETES HEM VIST UNA REACCIÓ QUE ENS HA DEIXAT AMB LA BOCA OBERTA. MIREU QUINES CARES DE CONCENTRACIÓ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3A- TEATRE OMBRES XINESES

AVUI ENS HAN FET UN TEATRE D'OMBRES XINESES ELS PARES DE L'ANNA I ENS HEM QUEDAT MERAVELLATS I CAUTIVATS PER LA LLUM QUE DEIXAVA VEURE ELS TRES PORQUETS I EL LLOP. DESPRÉS HEM SIGUT NOSALTRES QUI AMB LES TITELLES QUE ENS HAN REGALAT, UN COP PINTADES, LES HEM FET MOURE'S AMB MOLTA EMOCIÓ.

 

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P3- MASTERCLASS DE BREAK DANCE

ELS PARES DE L'ALMA VAN VENIR A DONAR-NOS UNA MASTERCLASS DE BREAK DANCE A LA CLASSE DELS TITELLES I DE LES PILOTES. ENS VAN DEIXAR AMB LA BOCA OBERTA I EL COS MOLT ACTIVAT!! MIREU QUINES POSTURES MÉS DIVERTIDES!! ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM BALLAR, SALTAR I FER EL BALL TRENCAT.

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 

 


Pàgina 2 de 15