Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P3


Correu electrònic

P3B- PROJECTE "PINTAR"

HOLA FAMÍLIES! COM JA SABEU FA UNES SETMANES ELS VOSTRES FILLS I FILLES VAN DECIDIR DEMOCRÀTICAMENT QUE EL TEMA DEL SEU PROJECTE D'ENGUANY SERIA "PINTAR". US VOLEM AGRAIR MOLTÍSSIM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ. LES PILOTES ESTAN MOLT MOTIVADES I ESTEM GAUDINT MOLT AMB LES SEVES EXPLICACIONS (PER AIXÒ ANEM POQUET A POQUET). JA GAIREBÉ ESTEM ACABANT LES EXPOSICIONS I LA VERITAT ÉS QUE ESTEM APRENENT MOLTES COSES NOVES. A MÉS, MOLTES DE LES ACTIVITATS QUE REALITZEM A L'AULA ENS ESTAN SERVINT PER EXPERIMENTAR DIFERENTS MANERES DE PINTAR. AQUÍ US DEIXEM UNA MOSTRA DE PINTURA AMB PINZELLS, ESPONGES, AQUAREL.LES I PINTURA AMB CAFÈ. MIREU, MIREU...

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

P3- ANEM A LA GRANJA!!

EL PASSAT 25 DE MAIG ELS NENS I LES NENES DE P3 VAM ANAR A LA GRANJA CAN SALA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS. ESTÀVEM SUPER EMOCIONATS I VAM PODER GAUDIR D'UN DIA MERAVELLÓS. DESPRÉS D'UN BON ESMORZAR PER AGAFAR FORCES VAM RECÒRRER LA GRANJA I VAM VEURE MOLTS ANIMALS (CABRETES, OVELLES, ESTRUÇOS, ÀNECS, GALLINES, RUCS, PONIS, CONILLS, LLOROS....). I DESPRÉS DE DINAR UNA MICA MÉS DE JOC I ANIMALS. VA SER TOT TAN INTENS QUE A LA TORNADA MÉS D'UN I MÉS D'UNA VA SOMIAR AMB MÉS OVELLETES!!! NO US PERDEU LES FOTOGRAFIES!!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P3- FEM PALS DE PLUJA AMB L'EVA I LA CELIA

ENS HAN VISITAT, A LA CLASSE DELS TITELLES I DE LES PILOTES, LES MARES DE LA DÚNIA I L'ELSA I DEL FABIO I EL BRUNO. SÓN ESPECIALISTES EN FER PALS DE PLUJA I PORTAVEN MOLT MATERIAL PERQUÈ ENS POGUÈSSIM FER UN. LA FEINA HA ESTAT MOLT ENTRETINGUDA I DIVERTIDA. MIREU QUE BONICS!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 

 
Correu electrònic

P3A- ENS VISITA LA MARE DEL DANIEL

LA MARE DEL DANIEL VA VENIR A LA CLASSE DELS TITELLES AMB UNA CAPSA PLENA DE CANÇONS I LES VAM ENDEVINAR, CANTAR I BALLAR. UN MOMENT MOLT MUSICAL!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 

 


Pàgina 3 de 15