Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P4


Correu electrònic

DESCOBRIM ALGUNES FRUITES DE LA TARDOR

HOLA FAMILIES, JA HA ARRIBAT LA TARDOR I AMB ELLA... FRUITES BONÍSSIMES QUE VOLEM OLORAR I TASTAR. AQUÍ US DEIXEM UN PETIT RECULL DE L'ACTIVITAT. ESPEREM QUE US AGRADIN...

cliqueu per veure'n més

 

 

 
Correu electrònic

P4B- ACTIVITAT FINAL PROJECTE "ENS MESUREM"

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE D'ANGLATERRA HEM REALITZAT UNA ACTIVITAT PER TANCAR EL NOSTRE PROJECTE. COM QUE HEM PARLAT DE LES ALÇADES DELS JUGADORS ENS HEM VOLGUT MESURAR. HEM VIST QUI ERA LA MÉS ALTA DE LA CLASSE I TAMBÉ LA MÉS BAIXA. ALGUNS NENS I NENES EREN GAIREBÉ IGUALS!! FINALMENT HEM FET UNA FILERA I ENS HEM ORDENAT PER ALÇADA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM VIST QUE NO PASSA RESPER SER MÉS ALT O MÉS BAIX!!!

cliqueu a la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

 

MAQUILLATGE DE GOSSOS. PROJECTE P4-A

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE D'HOLANDA, PER FER EL TANCAMENT DEL NOSTRE PROJECTE SOBRE ELS GOSSOS, VAM REALITZAR UN TALLER DE MAQUILLATGE EN PARELLES. VAM GAUDIR MOLT PINTANT-NOS LA CARA I PER ACABAR...UNES DIADEMES FABRICADES PER NOSALTRES AMB ORELLETES DE GOS. 

JA ESTÀVEM DISFRESSATS I DISFRESSADES,NO ENS FALTAVA RES PER SER UNS BONS GOSSETS I GOSSETES!

                                                                           CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE MÉS

 
Correu electrònic

P4- LA RUTA DE LES PAPALLONES

ELS NENS I LES NENES DE P4 HEM ANAT A MAS RATÉS, A VILADECANS, A REALITZAR L'ACTIVITAT "LA RUTA DE LES PAPALLONES". BEN A PROP DE CASA NOSTRA ESTÀ AQUEST BOSC ON HEM VIST MOLTES PAPALLONES, CARGOLS, CAPGROSSOS I UN MUNT DE PLANTES I HERBES AROMÀTIQUES. HA SIGUT SUPER XULO!! US ANIMEM A REALITZAR AQUEST TIPUS D'ACTIVITATS EN FAMÍLIA!!

cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 


Pàgina 7 de 16