Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
P4


Correu electrònic

 

P4B- PLANTEM FONOLL

EL PASSAT DIVENDRES 26 ENS VAN VISITAR LA KESIA, MAMA DEL LEO, I LA JUANI, CANGUR DE LA XIANA, PER REALITZAR UNA ACTIVITAT DE JARDINERIA. VAM PLANTAR 5 PLANTES DE FONOLL DE LES QUE TINDREM CURA I OBSERVAREM COM CREIXEN. POTSER ABANS QUE ACABI EL CURS JA PODEM TALLAR ALGUNA BRANQUETA I TASTAR-NE EL GUST.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES JUANI I KESIA, HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!

cliqueu la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P4 SORTIDA A LA PLATJA I PORT DE VILANOVA

EL PASSAT DIMARTS 16 ELS NENS I LES NENES DE P4 VAM REALITZAR UNA SORTIDA A VILANOVA I LA GELTRÚ. VAM BUSCAR PETXINES I VAM FER JOCS A LA PLATJA. DESPRÉS DE DINAR I JUGAR UNA ESTONETA A UN PARC MOLT XULO VAM VISITAR EL PORT. VA FER CALORETA DE LA BONA PERÒ HO VAM PASSAR MOLT BÉ!! MIREU, MIREU...

cliqueu la imatge per veure més

 

 
Correu electrònic

ACTIVITAT SCRATCH. PROJECTE ELS GOSSOS.

ELS NENS I NENES DE 6è ENS VAN CONVIDAR A FER UNA ACTIVITAT COMPARTIDA AMB EL PROGRAMA SCRATCH AMB ELLS I ELLES. ENS VAM POSAR PER PARELLES I VAM DISSENYAR DIFERENTS ESCENARIS I MOVIMENTS DE GOSSOS. VAM APRENDRE MOLT I ENS HO VAM PASSAR GENIAL!!

 

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE MÉS

 
Correu electrònic

P4B- ACTIVITAT 3 PROJECTE. SCRATCH JR. AMB 6èA

SEGUIM REALITZANT ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL BÀSQUET. EN AQUESTA OCASIÓ HEM ANAT A LA CLASSE DELS NENS I LES NENES MÉS GRANS DE L'ESCOLA. ELS COMPANYS I COMPANYES DE 6èA ENS HAN AJUDAT A CREAR UNS PROJECTES SUPERDIVERTITS AMB L'APLICACIÓ "SCRATH JR" A LES TAULETES DIGITALS. MIREU QUE ENRIQUIDOR RESULTA TREBALLAR EN EQUIP!!!

 

cliqueu sobre la imatge per veure més

 


Pàgina 8 de 16