Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

ACTIVITAT SCRATCH. PROJECTE ELS GOSSOS.

ELS NENS I NENES DE 6è ENS VAN CONVIDAR A FER UNA ACTIVITAT COMPARTIDA AMB EL PROGRAMA SCRATCH AMB ELLS I ELLES. ENS VAM POSAR PER PARELLES I VAM DISSENYAR DIFERENTS ESCENARIS I MOVIMENTS DE GOSSOS. VAM APRENDRE MOLT I ENS HO VAM PASSAR GENIAL!!

 

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE MÉS

 
Correu electrònic

P4B- ACTIVITAT 3 PROJECTE. SCRATCH JR. AMB 6èA

SEGUIM REALITZANT ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL BÀSQUET. EN AQUESTA OCASIÓ HEM ANAT A LA CLASSE DELS NENS I LES NENES MÉS GRANS DE L'ESCOLA. ELS COMPANYS I COMPANYES DE 6èA ENS HAN AJUDAT A CREAR UNS PROJECTES SUPERDIVERTITS AMB L'APLICACIÓ "SCRATH JR" A LES TAULETES DIGITALS. MIREU QUE ENRIQUIDOR RESULTA TREBALLAR EN EQUIP!!!

 

cliqueu sobre la imatge per veure més

 
Correu electrònic

 

ARA ESTEM APROFUNDINT EN EL TEMA DELS GOSSOS. HEM VIST VIDEOS DE TOTES LES COSES QUE PODEN FER: GOS PIGALL, DE RESCAT I SALVAMENT, POLICIA I BOMBER...NO SABÍEM QUE ELS GOSSOS PODIEM FER TANTES TASQUES I TAN IMPORTANTS!!

DESPRÉS HEM FET ALGUNES ACTIVITATS D’AQUESTS ANIMALS AMB LA PISSARRA DIGITAL DE LES SEGÜENTS PÀGINES PER SI LES VOLEU REPETIR, SÓN:

wwwelbuhoboo.com

www.educalandia.net

www.muchotic.blogspot.com.es (mi clase para infantil)

 

cliqueu sobre la imatge per veure més

 
Correu electrònic

P4B- PROJECTE, ACTIVITAT 2. TALLER DE BÀSQUET AMB LA FAMÍLIA DE L'ARIADNA

COM JA SABEU SEGUIM BEN ENGRESCATS AMB EL NOSTRE PROJECTE. AVUI LA FAMÍLIA DE L'ARIADNA ENS HA VISITAT I ENS HA PREPARAT UN TALLER DE BÀSQUET ON HEM APRÈS MOLT I ENS HO HEM PASSAT SUPER BÉ. ENS HEM PASSAT LA PILOTA DE MOLTES MANERES DIFERENTS, L'HEM FET GIRAR AL VOLTANT DEL NOSTRE COS, L'HEM PASSAT PER SOTA DE LES CAMES, L'HEM BOTAT I TAMBÉ HEM ENCISTELLAT. HA SIGUT SUPER DIVERTIT!!

I A MÉS ENS HAN REGALAT UNA MINI PILOTA DE BÀSQUET A CADASCUN.

MOLTES GRÀCIES ARIADNA, PERE, PAQUI I MANEL!!!

cliqueu sobre la imatge per veure més

 
Correu electrònic

PROJECTE ELS GOSSOS. ACTIVITAT 2. TALLER SENSORIAL.

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE D'HOLANDA CONTINUEM APRENENT MOLTES COSES SOBRE ELS GOSSOS. AQUESTA VEGADA HEM FET UN TALLER DE SENTITS JA QUE ELS NOSTRES PELUTS TAMBÉ EN TENEN, COM NOSALTRES.

HEM TASTAT ALIMENTS I JUGAT A ENDEVINAR ELS QUE EREN, HEM JUGAT AMB LA LLUM I EL COLOR AMB GLOBUS, HEM OLORAT DIFERENTS COSES, HEM SENTIT SOROLLS QUE ENCERTÀVEM SENSE VEURE IMATGES I HEM SENTIT EL TACTE DE DIFERENTS SUPERFÍCIES, I NO NOMÉS A LA BOCA! A L'ESQUENA, CARA...

ENS HO HEM PASSAT GENIAL I VOLÍEM COMPARTIR AMB VOSALTRES AQUESTA EXPERIÈNCIA. VOLEU VEURE??

 

 

CLIQUEU SOBRE LA FOTO PER VEURE MÉS

 

 


Pàgina 7 de 13