Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

P4A - PROJECTE "ELS GOSSOS". ACTIVITAT 1 "LES EMOCIONS"

ELS NENS I LES NENES DE P4 HEM VOTAT EL PROJECTE DELS GOSSOS.

ESTEM MOLT MOTIVATS I ESTEM COMENÇANT A INVESTIGAR.

LA NOSTRA PRIMERA ACTIVITAT HA ESTAT UN TREBALL DE LES EMOCIONS, HEM VIST VIDEOS DE GOSSOS I PERSONES QUE S'ENFADAVEN, ESTAVEN CONTENTS, TRISTOS I QUE TENIEN POR.

HEM COMPROVAT QUE ELS NOSTRES PELUTS TENEN TAMBÉ EMOCIONS COM NOSALTRES I FINALMENT HEM FET UN MURAL COL.LOCANT LES FOTOS DELS GOSSOS A L'EMOCIÓ CORRESPONENT.

 

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

 

P4B- PROJECTE "EL BÀSQUET" ACTIVITAT 1

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE D'ANGLATERRA HEM INICIAT EL NOSTRE PROJECTE QUE AQUEST ANY ÉS SOBRE EL BÀSQUET. A CASA BUSQUEM INFORMACIÓ I A L'ESCOLA EXPOSEM LES RESPOSTES A LES NOSTRES PREGUNTES. ESTEM SUPER MOTIVATS I TENIM MOLTES GANES D'APRENDRE. EN AQUEST ARTICLE PODEU VEURE UNA ACTIVITAT CONJUNTA AMB ELS NENS I LES NENES DE CINQUÈ I AMB LA MESTRA D'EDUCACIÓ FÍSICA, LA LOURDES.

cliqueu sobre la imatge per veure més

 
Correu electrònic

P4- SORRA MÀGICA, PINCES I CADENES

ELS NENS I NENES DE P4 HEM INICIAT UNS NOUS EXPERIMENTS ON FEM UNA SORRA MÀGICA MOLT DIVERTIDA, OBSERVEM I DIBUIXEM PINCES DE LA ROBA I FEM CADENES AMB PAPERS DE COLORS. ENS HO PASSEM SUPER BÉ!!

cliqueu sobre la imatge per veure més

 
Correu electrònic

P4- EXPERIMENTEM AMB ELS COLORS DE L'HIVERN I FEM NEU

 

ELS NENS I NENES DE P4 HEM EXPERIMENTAT AMB PINTURA I CANYETES I AMB AQUAREL.LES AMB ELS COLORS DE L'HIVERN.TAMBÉ HEM FET NEU AMB BOLQUERS I HA SIGUT SUPER DIVERTIT!!

cliqueu sobre la imatge per veure més

 
Correu electrònic

P4- PLANTEM TULIPES

 

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE D'HOLANDA I DE LA CLASSE D'ANGLATERRA HEM PLANTAT UNS BULBS DE TULIPES QUE LI HAN PORTAT A L'HUGO DE P4B DES D'HOLANDA. ARA TOCA CUIDAR-LES I ESPERAR A VEURE QUÈ PASSARÀ...

 

 

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE MÉS

 


Pàgina 8 de 13