Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

P4 - PROJECTE "ELS COTXES" P4B

ELS NENS I LES NENES DE P4B ESTEM FENT UN PROJECTE SOBRE ELS COTXES. ESTEM APRENENT MOLTES COSES I ENS HO ESTEM PASSANT D'ALLÒ MÉS BÉ. SÓM EXPERTS EN COTXES! AQUÍ TENIU ALGUNES FOTOS. ESPEREM QUE US AGRADIN.

Cliqueu sobre la imatge per veure més fotografies

 
Correu electrònic

P4 - RACÓ DELS ASTRÒNOMS- RACÓ DELS VETERINARIS

ELS NENS I LES NENES DE LES DUES CLASSES DE P4 HEM CREAT ELS NOSTRES RACONS DELS ASTRÒNOMS I DELS VETERINARIS, RESPECTIVAMENT, AMB LES MATERIALS QUE HEM ANAT PORTANT. HAN QUEDAT PRECIOSOS. AQUÍ TENIU ALGUNES FOTOS. ESPEREM QUE US AGRADIN.

RACÓ DELS ASTRÒNOMS/ RACÓ DELS VETERINARIS -P4-

MARIA I NEUS

 
Correu electrònic

P4 - PSICOMOTRICITAT 

ELS NENS I LES NENES DE P4 FEM PSICOMOTRICITAT AL GIMNÀS DE L'ESCOLA I ENS HO PASSEM MOLT BÉ MOVENT-NOS. AQUI TENIU ALGUNES FOTOS. ESPEREM QUE US AGRADIN.

PSICOMOTRICITAT P4

CRISTINA I NEUS

 
Correu electrònic

 

P4 - EXCURSIÓ A VILANOVA I LA GELTRÚ

ELS NENS I LES NENES DE P4 HEM ANAT D'EXCURSIÓ A VILANOVA I LA GELTRÚ. HEM FET MOLTES ACTIVITATS A LA PLATJA I HEM VISITAT EL PORT. ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ I ENS HA FET UN DIA PRECIÓS! AQUÍ US DEIXIEM ALGUNES FOTOS. ESPEREM QUE US AGRADIN.

EXCURSIÓ A VILANOVA I LA GELTRÚ P4

CRISTINA I NEUS

 
Correu electrònic

RACONS DE CONTES

 

ELS NENS I LES NENES DE P4 TREBALLEM ELS CONTES, UNA DE LES METODOLOGIES QUE UTILITZEM ÉS LA DELS RACONS. AQUESTES SÓN ALGUNES FOTOS. ESPEREM QUE US AGRADIN.

 

 

RACONS DE SEP P4

MARIA I NEUS

 


Pàgina 10 de 13