Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

P5 - COLÒNIES A MAS SAIOL

Les nenes i els nens de P5 passem dos dies a la casa de colònies Mas Saiol de Moià. Ens convertirem en pirates, desxifrarem mapes, cercarem tresors pel bosc, ens farem una samarreta ben xula, ens atiparem de menjar i dormirem tot el que puguem. Us enlacem l'àlbum on anirem penjant les imatges de les nostres aventures. Fins aviat!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P5 - VISITEM LA BIBLIOTECA

ELS NENS/ES DE P5 HEM FET UNA VISITA A LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE VILADECANS. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ MIRANT I LLEGINT CONTES. A MÉS A MÉS ENS VAN EXPLICAR CÓM FER EL PRÈSTEC DE CONTES, CD, DVD... AMB EL CARNET DE LA BIBLIOTECA. ENS ENCANTARÍA TORNAR-HI AMB ELS NOSTRES PARES!!

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P5 - COLÒNIES 2017-2018

AQUEST CURS HEM ANAT A LA CASA DE COLÒNIES DE MAS SAIOL.

ELS PIRATES HAN ABORDAT L'AUTOCAR I ENS HAN ACOMPANYAT A ESMORZAR!!! ELS PIRATES BARRABUMS ENS EXPLIQUEN LES SEVES HISTÒRIES I ENS ENSENYEN LA CASA DE COLÒNIES. AL VOLTANT DE LES 13H COMENÇAREM A DINAR PERQUÈ DESPRÉS, A LA TARDA, A MOLTS JOCS HAUREM DE JUGAR!!! CAP A LES 18H, PA AMB XOCOLATA BERENAREM I, TOT SEGUIT, ELS JOCS CONTINUAREM!!! SOPA I CROQUETES ENS ESPEREN PER SOPAR PERQUÈ DESPRÉS LES PERLES MÀGIQUES HAUREM DE TROBAR!!! UNA NIT DIVERTIDA ENS ESPERA COMPARTINT LLITS I LLITERES!!!

US ENLLACEM L'ÀLBUM AMB LES FOTOGRAFIES QUE ANEM FENT I QUE PUJAREM QUAN TINGUEM UNA ESTONETA. PODEU DEIXAR-NOS COMENTARIS I ELS LLEGIREM A CLASSE.

I JA SABEU, NO ENS TROBEU GAIRE A FALTAR, QUE AVUI TORNEM cheeky

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P5 B - FEM DE REPORTERS I REPORTERES

LA CLASSE DE LES BALDUFES JA FA UNS DIES HEM COMENÇAT A FER LES NOSTRES EXPOSICIONS ORALS FENT DE REPORTERS I REPORTERES. HO FEM GENIAL!!I ENS HO PASSEM MOLT BÉ!!

MIREU!!!

 
Correu electrònic

P5 - RACONS

EN EL NOSTRE DIA A DIA FEM MOLTES ACTIVITATS. HO VOLEU VEURE?? ENDAVANT!!

 

 


Pàgina 1 de 5