Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home


Correu electrònic

HOLA FAMÍLIES!!!

NOVAMENT HEM POGUT GAUDIR DE L'EXPERIÈNCIA DE VEURE COM

P5 ANEM AL CRAM

VIUEN ALGUNS DELS ANIMALS MARINS, CONCRETAMENT, LES TORTUGUES.

CADASCUNA TENIA LA SEVA PRÒPIA HISTÒRIA, I ENS HEM DE CONCIENCIAR QUE HEM DE CUIDAR MOLT LA NATURA I ELS ANIMALS.

AQUÍ US DEIXEM UNES FOTOS PERQUÈ VEIEU COM ENS HO HEM PASSAT....

https://lh3.googleusercontent.com/U27uAp9herXm7WeTzZtbn0txNPMF00xEKrlMdLgqRWEq2kMXnh4cLIWg2gk-VXJ7aEJEgW5_hEgHyy71Foh1oNn0kkMl3drZ6uPJXuQgzAXN_mDhp3hZLIg-fRUwEPCwE78EmOkUmKm5-6LLKXtAJhR4FvgDghYQat9J6IQnmLX-puntUwFlCQCTwxLR5BTXzHLhRJ_gVTjlv81DPZkkeKvd4GYOQVXjsTH4AhZR3FpL-WACsliedYl2BjuJHEgNTyRFXytk9hNl5pQkemxOkKXNTIKnPuiQKlNv1i88fMvG4LGmYzIfoABOGbnB8f9mXnFrUYWhUN6BCRh0f5LlEqUQHZFQtg_Hiu0x4tHBPS9cjyJH-egk9B8f0Egf78HIwgbTiRp2U-6JxC8WpwZaWKZazRbzefxfE4CdGR-V8nijAQuksFkEZbXlw_HBgbyxqBHeoi8iNaMZwyCScq8IC8NYGC-l7_1E3cYp-GJyyp8MUvZ3UKi4eMsYN7P61kwuGlRYTHbdwnlIPyd88SnKs_LG2Yq92uVFGTuPlJFYbJSDW8si_kw8-AMuIOYAdyXXMh2yv-BUYzamUQ7woz4ZCOle59MwC2mmVPhMRHWifh1y6WCR93cOOA=w1024-h576-no

 
Correu electrònic

P5 - COLÒNIES

Les nenes i els nens de P5 han estat de colònies a Can Montcau, a la Roca del Vallès. Allà han passat dos dies gaudint de la natura amb companys, mestres i monitors. Han fet bossetes d'olor, cuinat coca de vidre i visitat la granja. Han viscut un munt experiències fantàstiques.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

P5B -TREBALLEM EL NOSTRE PROJECTE....ELS CONILLS.

HOLA FAMÍLIES!!

COM JA SABEU, ELS VOSTRES FILLS I FILLES HAN COMENÇAT A TREBALLAR EN UN PROJECTE ESCOLLIT PER TOTA LA CLASSE, I QUE TRACTA SOBRE ELS CONILLS. 

TOT I QUE NO ES LA PRIMERA VEGADA ...EL DIA QUE ENS TOCA EXPOSAR DE MANERA ORAL DAVANT DEL GRUP....ENS POSSEM MOLT NERVIOSOS I NERVIOSES....I SEMBLA QUE NO SABEM QUÈ HEM DE FER, O QUE NO ENS VOLGUI ACOMPANYAR LA VEU.

IGUALMENT PERÒ, HO HEM FET MOLT BÉ!!

US DEIXEM UNA PETITA MOSTRA... QUE DE MICA EN MICA ANIRÀ AUGMENTANT!!

FELICITATS!!!

 

 

 

 
Correu electrònic

P5A - LUDOTECA

Els nens i nenes de P5A quan anem a la ludoteca ens ho passem molt bé i aprenem vocabulari.

 
Correu electrònic

P5 - COSMOCAIXA

Els nens i nenes hem fet la nostra primera sortida al Cosmocaixa!! hem visitat el Museu, ens hem endinsat al bosc inundat...i hem fet l'activitat del Toca Toca. Ens ha encantat!!!

Alguns animals ens feien molt de respecte... però teniem estrelles de mar, eriçons, cogombres de mar, serps......Voleu veure'ns???

 

 


Pàgina 3 de 5