Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
2n


Correu electrònic

2n - ENS VISITEN ELS AVIS DEL CSS FREDERICA MONTSENY

Les àvies i els avis del Centre Sòcio Sanitari Frederica Montseny han visitat els nens i nenes de 2n el dia de Sant Jordi. Ens van parlar de les seves experiències vitals, ens van regalar un punt de llibre i nosaltres els vam donar un recull de dibuixos. Vam passar una estona molt agradable, plena d'emotivitat.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

2n - FÀBRICA DE XOCOLATA

El 21 de febrer les nenes i els nens de 2n vam anar la fàbrica de xocolata Simon Coll de St.Sadurní d'Anoia. Vam veure l'elaboració de la xocolata, vam aprendre quins ingredients calen per fer xocolata negra, amb llet i blanca. Per últim, vam tastar els 3 tipus de xocolata... Mmmmm!!! Ens va agradar molt!!!

Per acabar el dia, vam anar a Can Mercader a dinar i jugar.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

2n - Museu de la Ciència

En aquesta ocasió, hem gaudit d'un viatge molt especial que ens ha portat a altres èpoques antigues, per veure com de mica en mica, hem anant evolucionant. Ens hem divertit molt! tot i que també ens hem espantat una mica amb els personatges...

 
Correu electrònic

2n B- Aprenem sobre el nostre cos amb la mama de l'Hugo: Alicia!

En aquests dies hem començat a treballar una mica sobre el nostre cos, i en això, la mama de l'Hugo es una experta i ens ha vingut a ensenyar moltes coses i a entendre com funcionem!!

 

 


Pàgina 1 de 3