Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Educació Musical
Educació Musical
Correu electrònic

CANTATA "Animalada de cançons 3 i 4"

El passat dijous dia 4 de Juny, les nenes i els nens de 4t vam actuar a l'Atrium de Viladecans. Ho vam fer acompanyats d'alumnat d'altres escoles: Germans Amat-Targa, Àngela Roca, Enxaneta i Teide. En total èrem més de 200 infants a l'escenari.

Dirigits pels especialistes de música i animats pel Frederic Sesé (compositor de la cantata) i per la Numil Guerra (actriu i cantant), vam cantar les dotze cançons de la cantata. Cadascuna d'elles, fa referència a un animal diferent. Visiteu l'article per recordar les cançons. Abans, però, us enllacem algunes imatges del concert:

Cantata - Animalada 3 i 4 - Fotos

 
Correu electrònic

LES "JUDITHS" ENS CANTEN LA CANÇÓ  "L'ORENETA"

Els nens i nenes de 2n hem après la cançó de "L'oreneta". La Judith Pinto i la Judith Tercero ens la canten així de bé:

 
Correu electrònic

CANTATA - ANIMALADA DE CANÇONS 3 i 4

Ja fa setmanes que preparem la Cantata "Animalada de cançons", creada pel Frederic Sesé, que l'alumnat de 4t. cantarem a l'Atrium de Viladecans el dijous 4 de Juny a la tarda. Aquest curs, participen a l'activitat "Cantem Junts" un total de 12 escoles de Viladecans, que actuaran distribuïdes en tres dies diferents (quatre escoles cada dia).

Per tal d'ajudar a l'aprenentatge de les cançons que interpretarem, us enllaço una pàgina màgnífica que la mestra Cristina Muñoz de l'Escola El Garrofer ha creat per l'ocasió. 

Aquí teniu una llista de reproducció, on podreu visionar els vídeos d'aquesta cantata, amb els moviments i les cançons subtitulades.

També us he compartit al Drive el dossier i les cançons.

Que en gaudiu!!!

 

 
Correu electrònic

SANT JORDI

Hem gaudit de la festa de Sant Jordi. Aquest any, pel matí, hem fet una mostra de danses de la Mediterrània i el lliurament de premis als millors punts de llibre. A la tarda un taller de roses. Han quedat precioses!

DANSES DE LA MEDITERRÀNIA - DIADA DE SANT JORDI
 
 
Sant Jordi 2015 - Taller de roses

 

Us enllacem un llistat de cançons i vídeos relacionats amb Sant Jordi. Bona festa!

CANÇÓ "ELS PERSONATGES" de Sant Jordi (José Manuel Pagán)

 


Pàgina 5 de 6