Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Educació Musical
Educació Musical
Correu electrònic

3r - MUSEU DE LA MÚSICA

Els nens i nenes de 3r hem visitat el Museu de la Música de Barcelona.

Hem anat en tren des de Viladecans fins a Clot-Aragó i allà hem fet transbordament al metro, per arribar a Glòries. En sortir hem vist la torre Agbar, el Mercant dels Encants, el Museu de Disseny de Barcelona, i, fins i tot, la Sagrada Família o les Torres Mapfre perduda entre els edificis de la ciutat comptal.

Després de reposar forces amb un bon esmorzar, hem començat la visita al Museu de la Música. La Núria i el Pep ens han fet de guies i ens han explicat "Com neixen i creixen els instruments musicals". Ha estat una explicació molt interessant, plena de detalls curiosos i d'altres que ens feien recordar la feina feta a l'aula. Els instruments estàn exposats dins de vitrines, amb una il·luminació preciosa que els fa lluir com el que són: veritables obres d'art, joies de gran valor.

Cap al final de la visita, hem pogut tocar un piano, un arpa, un violoncel, una guitarra elèctrica i un orgue. Ha estat un dels millors moments del dia.

Us enllacem algunes imatges de com ha anat la sortida. Podeu dir-nos què us semblen o com ho heu passat afegint un comentari.

 

Feu clic a la imatge per veure més fotografies

 
Correu electrònic

BALL DE FINAL DE CURS: "AL MAR" - MANEL

Tothom a l'Escola estem preparant un ball pel darrer dia de curs. El ballarem al pati gran, vestits amb les samarretes blaves que hem fet a les aules. La cançó que hem triat per ballar es titula "Al mar", del grup català Manel. Hem pensat que és una cançó que ja fa olor a estiu i que és ideal per tancar el curs en què hem treballat la Mediterrània.

Us enllacem un parell de vídeos on la podreu escoltar i la lletra per tal que, si voleu, la pugueu cantar.

 

LLETRA "AL MAR" - MANEL

També us convidem a assajar la coreografia:

 

 

 

 

 
Correu electrònic

CANTATA "Animalada de cançons 3 i 4"

El passat dijous dia 4 de Juny, les nenes i els nens de 4t vam actuar a l'Atrium de Viladecans. Ho vam fer acompanyats d'alumnat d'altres escoles: Germans Amat-Targa, Àngela Roca, Enxaneta i Teide. En total èrem més de 200 infants a l'escenari.

Dirigits pels especialistes de música i animats pel Frederic Sesé (compositor de la cantata) i per la Numil Guerra (actriu i cantant), vam cantar les dotze cançons de la cantata. Cadascuna d'elles, fa referència a un animal diferent. Visiteu l'article per recordar les cançons. Abans, però, us enllacem algunes imatges del concert:

Cantata - Animalada 3 i 4 - Fotos

 


Pàgina 5 de 7