Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Superior Català 6è
Català 6è
Correu electrònic

6è - Visita literària de l'IES Sales

Avui uns quants nois i noies de l'IES Sales, que havien estat alumnes de l'Escola, ens han visitat per llegir-nos uns textos sobre el pas de la Primària a la Secundària, i també sobre les noves experiències i novetats que ja s'apropen. També han aprofitat per donar-nos uns quants consells ben útils de l'entrada imminent a l'Institut. Ja esperem la visita de l'any vinent...

Us oferim les fotografies de la visita a la Bibliotrueta de l'Escola. 

Tot seguit us oferim els textos que han llegit en veu alta.

 

 
Correu electrònic

6A - Reporter DOCtorTrueta

Tot seguit trobareu un enllaç que us portarà a un site. Els alumnes de 6èA han estat treballant les diferents tipologies textuals des dels continguts seleccionats que hi podeu trobar. La seva feina ha consistit en la creació d'una revista pròpia de la classe, s'han repartit les tasques i han elaborat mapes conceptuals per concloure l'aprenentatge. 

Feu-li una ullada! Hi trobareu el resultat final de la seva feina i una versió de la revista en format digital. Aquesta activitat l'ha preparat un alumne de pràctiques que ha estat amb nosaltres durant un mes, i que us agrairia que li féssiu un retorn amb alguns comentaris. 

VERSIÓ SITE (PROCÉS)

 

VERSIÓ CALAMEO (RESULTAT FINAL)

 
 
Correu electrònic

6è - EL CÒMIC

Els nens i nenes de 6è hem treballat el còmic sobre l'eix transversal de cicloturisme "EN RUTA", hem realitzat històries i vinyetes sobre el paper, i uns quants n'hem editat el resultat final de manera animada i dinàmica. Esperem que us agradin...

 

Ivette

Adrià Q.

Àlex-Han

Yaoyao

Carla A.

Anaïs

Sofia

Ana 

Irene

Adrià A.

David

Pau R.

Iker

Arnau

 
Correu electrònic

6è - Vídeos Tutorials

Els nens i nenes de 6è hem fet Vídeos Tutorials sobre les nostres aficions i experiències. Tot seguit us oferim una mostra d'aquells que han volgut aparèixer. Per nosaltres ha estat un gran aprenentatge. Esperem que us agradin! 

 

 


Pàgina 1 de 2