Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Medi 6è
Correu electrònic

6è - VISITEM EL MUSEU MARÍTIM I NAVEGUEM

Avui ha estat un dia d'emocions noves. Hem anat al Museu Marítim de Barcelona i hem fet l'activitat "Naveguem". Els dos grups de 6è hem après el vocabulari de navegació: proa i popa, babor i estribor, timó, hissar veles, timó... I per fi avui hem navegat pel Port de Barcelona. Hem tensat el cap i destensat per hissar la vela del pal major, hem virat i hem sabut trobar el sobrevent per navegar, hem fet nusos mariners... Mireu les imatges, ens trobareu a nosaltres i als monitors. Donem les gràcies al Cisco, patró del veler Far de Formentera, per ensenyar-nos les maniobres i l'amarrament al moll.

Alumnat de 6è.

Cliqueu sobre la imatge per veure'm més

 

 
Correu electrònic

6è - Taller de roses a CAVIGA

Avui els companys i companyes de 6è hem visitat la Fundació CAVIGA de Viladecans. Hem pogut compartir un taller de roses en què hem comptat amb el guiatge i l'assessorament d'uns mestres excel.lents. I, sobretot, hem pogut aprofundir en els valors de la diferència i de les capacitats que tots tenim. 

Us adjuntem l'àlbum de fotografies

 

 
Correu electrònic

6è - Museu d'Història de Catalunya

Divendres passat els dos grups de 6è de l'escola vam anar de Visita al Museu d'Història de Catalunya. Vam realitzar la visita de l'Habitatge i la vida quotidiana al llarg del temps. Va ser una visita plena de coneixements, noves experiències i repàs dels continguts que hem anat treballant a Cicle Superior. 

Aquí en teniu unes fotografies per fer-vos una idea de la visita.

 
Correu electrònic

6è - VISITA AL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

El passat mes d'octubre els nens i nenes de 6è vam anar al MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA. Vam aprendre moltes coses en la visita sobre l'Habitatge i vida quotidiana al llarg del temps, i volíem compartir l'experiència amb vosaltres. Tot seguit en teniu les fotografies...

6è - Museu d'Història de Catalunya

 


Pàgina 1 de 2