Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Educació Física
Educació Física
Correu electrònic

1r - JOCS D'ARREU DEL MÓN

Com cada any, els alumnes de Cicle Inicial han fet una sortida al Parc de la Torre Roja on, junt amb altres escoles, hem passat un dia molt divertit jugant a jocs d'arreu del món.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

5è - ATLETISME A GAVÀ

Avui, 24 d'Octubre, les nenes i els nens de 5è hem anat a l'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, a posar en pràctica tot el què hem après d'atletisme a Educació Física. Hem fet llançaments, curses de relleus, salt d'alçada i de llargada, marxa, tanques, salt amb perxa, cursa adaptada per invidents, triple salt...

Després hem anat al Parc del Mil·leni de Gavà a dinar i passar una bona estona fent vídeos del Mannequin Challenge i un de "Que viene Andy!".

Ens han quedat de record un munt d'agulletes i moltes imatges. Les primeres marxaran en uns dies i les altres les podeu descarregar per guardar-les per sempre. Expliqueu-nos en els comentaris què us sembles i què us ha agradat més.

Imatges d'atletisme i del parc del Mil·leni

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

Mannequin Challenge 1

 

Mannequin Challenge 2

 

¡¡¡Que viene Andy!!!

 
Correu electrònic

PATIS SALUDABLES

El mes d'Octubre, per fomentar l'activitat física i l'alimentació saludable en les hores d'esbarjo, l'alumnat de Cicle Superior ha fet l'activitat "patis saludables", proposada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i que forma part del Pla Català de l'Esport.

Han pogut superar els diferents reptes que els han anat proposant, gràcies a l'esforç i la col·laboració de tot el grup-classe. A més, ha estat molt divertit i emocionant.

Us enllacem algunes fotografies. Podeu comentar què us sembla aquesta iniciativa.

Alumnat de 5è

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

Alumnat de 6è

 

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

5 AL DIA

 

Des de l'Escola, estem promocionant el menjar saludable. En el següent enllaç trobareu jocs, informació i munt de coses relacionades amb aquest hàbit tan recomanable. Entra i explica-ho als teus companys i companyes !!!

I no oblideu fer exercici !!!

 

 

 
Més articles...


Pàgina 2 de 3