Escola Doctor Trueta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Mitjà 4t Matemàtiques 4t
Matemàtiques 4t
Correu electrònic

4t - VISITEM EL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Els nens i nenes de 4t hem anat al museu de les matemàtiques de Cornellà. Hem realitzat un taller d'experiències matemàtiques, on hem pogut jugar a un munt de jocs que han posat a prova els nostres coneixements i el nostre ingeni. Després, hem construit una cúpula fent servir uns pals i uns sistemes dissenyats pel mateix Leonardo Da Vinci. Hem quedat ben convençuts que les mates són molt divertides. Per acabar, hem gaudit d'una bona estona de joc al Parc de Can Mercader de Cornellà. Us enllacem unes quantes fotografies i vídeos de tot el que vam fer. 

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Correu electrònic

4tA i THALES DE MILETO

Els nens i nenes de 4t, intentant seguir amb la interdisciplinarietat, hem aplicat els coneixements assolits a matemàtiques, tot mesurant una cistella o l'alçada d'un arbre del pati. El que més ens ha costat és tenir un dia amb molt de sol.

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 

 
Correu electrònic

4tB - RACONS MATES

A la classe de 4t B ens agrada treballar per racons. Mireu!!!

 
Correu electrònic

4tA - VISITEM EL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

Els nens i nenes de 4t hem anat al museu de les matemàtiques de Cornellà. Els de 4t A ara estem ben convençuts que les mates són divertides. Aquí teniu unes quantes imatges de tot el que vam fer. D' uns "pals" rectes vam construir entre tots una cúpula. Sorprenent.. Ooooh!!! surprise

Cliqueu sobre la imatge per veure'n més

 
Més articles...


Pàgina 1 de 2